REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Aralık 2020 Çarşamba

Denizli’nin önemli isimlerinden, iş insanı Nevzat Karaalp’i kaybettik. Koronavirüse yakalanan 75 yaşındaki Karaalp 5 Aralık Cumartesi günü, Pamukkale Üniversitesi’nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti, aramızdan ayrıldı.

Koronavirüs belasının hayattın kopardığı sayısız candan biri olan iş insanı Nevzat Karaalp, geride iş dünyasına verdiği katkılar, özellikle eğitim alanında yaptığı hayır yatırımları, mütevazi kişiliği ve gülen yüzünü bıraktı.


GERİDE GÜLÜŞÜ KALDI
Pozitif kişiliği ile tanınırdı Nevzat Karaalp. İş dünyasındaki başarıları, sosyal yaşamdaki etkinliği, özellikle eğitim alanında yaptığı hayır yatırımları onu ölümsüz kıldı. Nevzat Karaalp, eşi Ayşe Karaalp ile bir toplantıda objektiflere böyle yansımıştı.


YILMAZ ÇİFTİ DAVETTE
Denizli’nin tanınmış isimlerinden Erdoğan Yılmaz ile eşi Ayşe Yılmaz, katıldıkları bir davette birlikteler.


ABALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNDE
Denizli iş dünyasının en etkili isimlerinden biridir Abalıoğlu Ailesi. Orhan Abalıoğlu, eşi Cedide Abalıoğlu ile birlikte bir yakınlarının düğün töreninde.


TOPLU İMHA TÖRENİ
Geçmiş yıllarda yapılan denetimlerde ele geçirilen bozuk, tarihi geçmiş gıdalar böyle ortadan kaldırılırdı. Yıl 1982, Denizli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ele geçirilen bozuk sucuklar yakılarak imha edildi.


DOKTOR VE EŞİNİN DANSI
Kadın Doğum Uzmanı Dr. Murat Arslan’ı geçtiğimiz yıl kaybettik. Ölümüyle tıp camiasını hüzne boğun Murat Arslan, eşi Prof. Dr. Diler Arslan ile katıldıkları bir düğünde dans ediyor, gönlünce eğleniyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı