REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

14 Ocak 2021 Perşembe

Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta Karabulut Düğün Salonu’nun kurucusu Ali Karabulut konuğumuz. 12 Mart 1980’de açılış kurdelası kesilen ve Denizli’nin düğün sektörüne farklı bir soluk getiren Karabulut Düğün Salonu hala ayakta, hala mutlu beraberliklere şahitlik yapıyor.

Ancak, Karabulut Düğün Salonu’nun kurucusu Ali Karabulut kısa süre önce aramızdan ayrıldı. Ali Karabulut’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.


KURDELAYI BAŞKAN GÖNÜLLÜ KESKİ
Karabulut Düğün Salonu, 12 Mart 1980 yılında açıldı. Denizli’de lüks düğün salonu olarak hizmet vermeye başlayan Karabulut’un açılış kurdelasını dönemin Belediye Başkanı Hasan Gönüllü kesti. Salonun sahibi Ali Karabulut, önemli bir iş insanıydı. Sarraflık yaptı, tekstil fabrikası çalıştırdı.


İLK DANS KARABULUT ÇİFTİ’NDEN
Karabulut Düğün Salonu’nun açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törende ilk dansı Ali Karabulut ve eşi ile Nilgün-Halim Sivri çifti yaptı.


SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI
Karabulut Düğün Salonu’nun açılış törenine önemli isimler katıldı. Karabulut Sarrafiye’nin sahibi Savaş Tetik, Tahir Mutçalı, eşleri ve arkadaşları da açılışta yer aldı.

BASININ DUAYENLERİ AÇILIŞTA
Karabulut Düğün Salonu’nun açılış törenini basın da yakından takip etti. Denizli basının duayen isimleri Kemal Tartılacı ve Abdulgaffar Nemutlu da açılışa tanıklık etti.


İLK GÜNDEN BERİ
Denizli sanayisinin önemli kuruluşlarından biri olan Denizli Basma Boya Sanayi Ailesi de açılışta Ali Karabulut’u yalnız bırakmadı. Esat Sivri, Hasan Ergür, Mete Kireççi, İsmail Akgün ve Karabulut Düğün Salonu’nun müdürü Mustafa Gayret birlikte.

Mustafa Gayret, Karabulut Düğün Salonu açıldığından bu yana yöneticisi. İlk müdürü olan Mustafa Gayret, bir süredir devraldığı düğün salonunu çalıştırmaya devam ediyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı