REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

10 Şubat 2021 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile geçmiş zamandaki yolculuğumuz devam ediyor.


DİŞ HEKİMİ VE EŞİ DAVETTE
Denizlililerin yakından tanıdığı diş hekimi İbrahim Çengel, eşi ile birlikte davette. Çengel ve eşi kendilerini müziğin ritmine kaptırdı, davetin tadını çıkardı.


DOKTORLARIN MASASI
Tusan Motel’de düzenlenen geceye katılan kentin önemli hekimleri aynı masayı paylaştı. Dr. Mehmet Karakaya, Dr. Volkan Kiper, Dr. Murat Aslan ve eşleri ile Emsan’dan Altan Doğu ile eşi keyifli bir gece geçirdi.


ESNAFLARIN BULUŞMASI
Esnaf Derneği yönetim kurulu üyeliği yapan rahmetli Sadık Aslan ve eşi Türkan Aslan, katıldıkları bir organizasyonda dostları ile birlikte.


BU MASA ÇOK ÖZEL
Denizli’nin önemli iş insanlarından Adnan İnceoğlu ile Tevfik Kaya eşleri ile birlikte akşam yemeğinde buluştu. Samini buluşmada Sezer İnceoğlu ve Sündüz Kaya da bol bol sohbet etti, hasret giderdi.


HEY GİDİ GÜNLER HEY
Denizli’nin duayen iş adamları aynı masada. Nuri Erikoğlu, İlyas Kızılhisar, Sadık Çaputçu ve Ali Baysal ile eşleri, Tusan Motel’de düzenlenen etkinlikte buluştular.

Yorumlar

ferhat kundakçı   -  Bağlantı 10 Şubat 2021, 22:07

o dönemde denizlide saygın iş adamları idi,böyle etkinliklerde hep onları görürdü. şimdi daha fazla iş adamları sanayicileri var ama bu insanlar kadar sosyal değiller. ölmüşlere allah rahmet eylesin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı