REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

24 Mart 2021 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta konuğumuz aramızdan ayrılışının 11. yılında Abdulgaffar Nemutlu. 23 Mart 2010’da geçirdiği kalp krizi sonucu 72 yaşında hayatını kaybeden öğretmen, gazeteci ve yazar Abdulgaffar Nemutlu’yu unutmadık.


MUTLULUĞU RESMİ
Denizli’nin en renkli simalarından da Abdulgaffar Nemutlu. Karanfilli Hoca olarak tanınan Abdulgaffar Nemutlu ile eşi Güzin Nemutlu 23 Mart 2010’da bu mutluluk pozunu vermişti.


DOKTOR İLE DERİN SOHBET
Abdulgaffar Nemutlu ile Dr. Yıldırım Avcı, katıldıkları bir davette derin bir sohbetteler.


İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ’NDE
Denizli protokolü, İzmir Denizlililer Derneği’nin düzenlediği bir etkinlikte. Nemutlu’nun da katıldığı etkinlik sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.


SAMİMİ KUCAKLAŞMA
Eğitimci, gazeteci, yazar Abdulgaffar Nemutlu, kentin bir çok kesimi tarafından sevilen ve sayılan bir isimdi. Tusan Motel’de düzenlenen etkinliğe katılan Vali Yusuf Ziya Göksu ile Abdulgaffar Nemutlu samimi bir şekilde sarılıyor. Karede, dönemin Belediye Başkanı Ali Marım da yer alıyor.


BAKANLI TEŞEKKÜR BULUŞMASI
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne katkıda bulunanlara teşekkür etmek için 1997 yılında Polat Otel’de buluşma gerçekleştirildi. Etkinliğe dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Milletvekili Mehmet Gözlükaya, iş adamları Raşit Özkardeş, Ali Abalıoğlu, Abdulkadir Uslu ve DTB Başkanı İlter Panayır ile Abdulgaffar Nemutlu katıldı.


EMNİYET MÜDÜRÜ TATAŞ’A ZİYARET
Abdulgaffar Nemutli ile İşadamı Sadık Çaputçu, Emniyet Müdürü Halil Tataş’ı ziyaret etti. 7 Mayıs 2001’de gerçekleşen ziyarette sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı