REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ!

29 Temmuz 2021 Perşembe

Denizli’nin yetiştirdiği ender sanatçılardan biri bu hafta konuğumuz. İzmirli bir anne ile Denizlili bir babanın tek çocuğu olarak 1980 yılında Acıpayam’da dünyaya gelen Sıla Gençoğlu, küçük yaşlardan itibaren müziğe adım attı, yıllar içinde ülkenin vazgeçilmez seslerinden biri oldu.

Denizli’nin bir dönem etkili siyasetçilerinden olan Şükrü Gençoğlu ile İzmirli Ömür Gençoğlu’nun kızı olan Sıla Gençoğlu, 17 Haziran 1980’da Acıpayam’da dünyaya geldi.

İlkokulu Denizli’de tamamladıktan sonra eğitimi için kentten ayrılan Sıla, önce annesinin memleketi İzmir’e, ardından da İstanbul’a gitti. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başlayan Sıla, Bilgi Üniversitesi’nde caz eğitimi aldı.
2007 yılında kendi adını verdiği albümündeki birbirinden güzel şarkıları ile müzik piyasasını sallayan Sıla Gençoğlu, ardından çıkardığı albümler ile de hep ön sıralarda olmayı başardı.

Albümlerindeki neredeyse tüm şarkıları kendisi yazan Sıla, başka sanatçıları da eserleriyle desteklemeyi sürdürdü.
Bu hafta Denizli’nin kızı Sıla’nın çocukluk ve gençlik anılarını sizlerle buluşturuyoruz.


SILA YENİ YIL KUTLAMASINDA
Denizli İş Adamları Derneği’nde yeni yıl kutlaması. Sanatçı Tuğçehan’ın sahne aldığı etkinlikte Sıla ile birlikte Behçet Ünal’ın kızı Tuğçe ve Nilay Yılmaz da yer aldı.


ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI
Sıla, Denizli’de olduğu dönemde arkadaşları ile sık sık bir araya gelirdi. Onlardan birinde Sıla, Matbaacı Hayri Usluca’nın kızı Özge, Eray Yılmaz, Nilay Yılmaz, Pınar Erikoğlu ile böyle poz verdi.


5. YAŞ KUTLAMASI
Nilay Yılmaz’ın 5. yaş kutlamasında Sıla yine aile dostlarının çocukları ile bir arada. Nilay Yılmaz, annesi Ayşe Yılmaz ile pastayı kesti. Bu mutlu ana Sıla ile birlikte Dr. Hamdi Aslan’ın oğulları Doğuş ve Barış, Eray Yılmaz, Mimar Metin Kömürcüoğlu’nun kızları Gülşah ve Nilşah da tanıklık etti.


SILA VE ARAY DANSTA
Sıla Gençoğlu, çocukluk yıllarında arkadaşlarıyla sıcak ilişkiler kurar, sevecen yapısı ile herkes ile arkadaş olurdu. Sıla ve arkadaşı Eray Yılmaz, katıldıkları bir kutlamada dans ederken böyle fotoğraflandı.


YAKIN ARKADAŞTILAR
Sıla Gençoğlu’nun Denizli’de bulunduğu dönemde en yakın arkadaşlarından biri matbaacı Hayri Usluca’nın kızı Özge idi. Sıla ve Özge her fırsatta birlikte vakit geçirirdi.


DOĞUN GÜNÜ HATIRASI
Sıla katıldığı Nilay Yılmaz’ın 5. yaş günü kutlamasında arkadaşları ve aileleri ile birlikte.


SIKI DOSTLAR
Sıla, eğitim için ayrıldığı kente özel günlerde sık sık gelmeyi sürdürdü. Sıla ile aile dostlarından Ayşe Yılmaz’ın ilişkileri yıllar boyu sürdü.

Yorumlar

bosnalı   -  Bağlantı 29 Temmuz 2021, 15:50

Sanatçımız Sıla,nın dedesi merhum Rıza Gençoğlu,Adalet partisi il başkanlığı ve bir dönem milletvekilliği yapmıştır.İl başkanlığında Denizli,yi ziyaret eden muhalefet lideri İsmet İnönü,yü çiçekle karşılamıştır.Allah rahmet eylesin.

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 29 Temmuz 2021, 15:33

cok güzel olmuş hazırlayan ve yayınlayanlara tesekkür ederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı