REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

24 Kasım 2021 Çarşamba

Geçmişten günümüze anıları taşıyan fotoğraf kareleriyle hazırladığımız Geçmiş Zaman Olur ki de bu hafta yine çok özel hikayeler var.


DÜĞÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ
Köy düğünlerinin vazgeçilmezi çalgıcılar. Davul, klarnet ve trompetten oluşan enstrümanlar düğün eğlencelerinin en önemli unsurlarıydı. Bir düğünde çalgıcılar davetlileri eğlendiriyor.


TELEVİZYON YAYINLARININ MERKEZİ
Denizli’de karasal yayın yapan televizyonların vericilerinin bulunduğu Çökelez Dağı’nda tesisin temeli atılıyor. Vali Münir Güney ve Denizli protokolü verici merkezinin temeline ilk harcı atıyor.


HELVACI NECİP NİŞANLANDI
Denizli’den doğan ve Türkiye’nin tanıdığı bir marka haline gelen Hacı Şerif’in sahiplerinden Necip Helvacı’nın en mutlu günlerinden biri. Necip Helvacı, yaşamını birleştirdiği Gülin Hanım ile nişan töreni sonrası bu hatıra fotoğrafını çektirdi.


ÖRNEK EĞİTİMCİ
Mücahit Budak Başsorgun, uzun yıllar Eskihisar İlkokulu’nda öğretmenlik yaptı. Aynı zamanda futbol tutkunu da olan Mücahit Öğretmen, öğrencileriyle sık sık maç yapardı. Patlayan topları tamir etmek de yine Mücahit Öğretmeni kalırdı.

EKİP İŞ BAŞINDA
Denizli Belediye Başkanı Hasan Gönüllü ve ekibi hummalı bir çalışmanın içinde. Başkan Gönüllü, yardımcısı Mustafa Ali Çetin ve daha sonra Denizli Belediye Başkanlığı da yapacak olan dönemin Fen İşleri Müdürü Ali Marım proje üzerinde çalışıyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı