REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

25 Haziran 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-nostalji-kent-bellegi-h

Bu hafta sizleri 1981 yılına kadar uzanan bir yolculuğa çıkarıyoruz. İş dünyası ve çeşitli meslek gruplarının temsilcilerini buluşturan aktivitelerden, eğlencelerden, dost meclislerinden kesitler, inanıyoruz ki aynı zamanda birçok ismin yad edilmesini de sağlayacak.

foto-2
GAR GAZİNOSU’NDA EĞLENCE
İşadamı Levent Akça, kardeşi Gökcen Akça ve karşılarında 1984-1989 yılları arasında Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Gökhan Türköz ile eşi. Fotoğrafın çekildiği yıl 1981. Mekan ise, o yıllarda Denizli’nin gözde eğlence merkezlerinden olan ve bugün düğün salonu olarak hizmet veren Gar Gazinosu.

foto-5
ZAMAN SU GİBİ AKIP GİDİYOR
Yıl 1985… Masanın etrafındakiler (soldan sağa) Diş Hekimi Bilge Öncel, Noter İlhan Gökgöz, İşadamı Musa Kazım Manasır, İşadamı Süleyman Çopur ve eşleri. Anılarda kalan bu fotoğraf “zaman su gibi akıp gitmiş” deyiminin belgesi gibi.

foto-7
TIP BALOSU’NDAN
Yıllarca Denizlililere sağlık alanında hizmet veren grup, Tıp Balosu’nda bir arada. Fotoğraf karesindekiler; Eczacı Burhan Uzunoğlu, eşi Sevil Uzunoğlu, kızları Deniz, Dr. Tarık Şener ve eşi, Dr. Nuri Özdemir ve eşi. Bir dipnot… Bugün orta yaş ve üzerindeki birçok Denizlili Nuri Özdemir’i unutmuyordur. Çünkü çocuk doktoruydu ve kapısı gece gündün denilmeden çalınır, “susturamıyoruz, bir bakıverin” denilir, o da kimseyi geri çevirmezdi.

foto-92 GENEL SEKRETER, BİR HESAP UZMANI
Solda halen Denizli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Şahin, sağda uzun yıllar Denizli Ticaret Odası Genel Sekreterliği görevini yürüten Ramazan Sözgen, aralarında da Yeminli Mali Müşavir Akif Ercan. Genel sekreterler ve mali müşavir bir arada olunca, elbette hesap-kitap çok konuşulur. Ama Ramazan Sözgen’in fıkraları da böyle anların olmazsa olmazıdır.
foto-11
KAHKAHA TUFANI
Bu karede buluşan (soldan sağa) Ekrem Kayalıoğlu, Remzi Sulayıcı, Fikret Kocaman ve Nafiz Öz’ün sohbeti öyle keyifli, öyle keyifli ki; hani gülme krizine tutuldular desek abartı sayılmaz. Neşeniz bol olsun dostlar…

foto-13
HAYIFLANIYOR MUSUNUZ?
Denizli iş dünyasının temsilcileri (soldan sağa) Sedat Babüroğlu, Okan Konyalıoğlu, Ufuk Semercialbaz, Ahmet Baki İnamlık, Haşim Bozbıyık, Faruk Akyürek ve Tevfik Tan bir buluşma sonrasında bu pozu vererek, geçmişe dair not düştüler. “16 yıl öncesine ait bu kareyi görünce ne hissettiniz” diye sorsak, yanıtları ne olurdu?

 

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 25 Haziran 2014, 12:28

Ellerine sağlık kadim dostum.O hikayeyi en kısa zamanda sanada anlatacağım:)))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı