REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

31 Ocak 2018 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğu yeni kareler ve hikayeler ile devam ediyoruz.


SAYDAL NEYİN PEŞİNDE?
Koru Motel’de Denizli’nin önemli simalarının bir araya geldiği organizasyon. İnşaat Mühendisi Metin Saydal, elinde sıkı sıkı tuttuğu dosya ile yine bir çalışmanın peşinde. Objektifimize yansıyan o anlarda hemen yanında Ali Yavuzçehre ve Metin Özkardeş ile arkasında Meydan Gazetesi sahiplerinden İsmail Aydın da fotoğraf karesinde yer aldı.


SANATÇI DOKTORLARI BÜYÜLERİ
Dahiliye uzmanı Dr. Ayhan Oral ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Sururi Erdoğan, katıldıkları bir davette kendilerini sanatçının büyüleyen sesine kaptırmış. Doktor Oral ile Erdoğan, eşleri ve yakın arkadaşlarıyla güzel bir gece geçirdi.

 


SAMİM GÖK VE EŞİ BİRLİKTE
Denizli’nin efsane doktorlarından Samim Gök ve eşi katıldıkları bir davetteler. Rahmetli Gök çifti, protokol konuşması yapılıyor olacak ki, gayet ciddi bir şekilde konuşmacıyı dinliyorlar.


YARDIMSEVER KADINLAR BİR ARADA
Sosyal yaşam alanında etkili bir çalışma yürüten Denizli Yardımsevenler Derneği’nin en önemli halkası şüphesiz kadınlar. Yönetim kurulunda yer alan kadınlar ile gönüllüler bir organizasyonda buluştu, geleceğe bu anıyı bıraktı.


EĞLENMEYİ HİÇ İHMAL ETMİYORLAR
Tusan Otel’de düzenlenen yardım gecesinin davetlileri bu hatıra fotoğrafını çektirdi. Dr. Vehbi Esenlik ve eşi, Metin Özkardeş ile arkadaşları, fotoğraf çekilirken bile eğlenmeyi ihmal etmiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı