REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

21 Ocak 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotolar-anilar-cengiz-akhisar-h

Bu hafta dünün iki küçük kızından, gazeteci dostlardan, TRT’de program yapan hemşehrimizden, dostlar meclisinden kareler sunuyoruz.

ic-9

DENİZLİ BASININDAN 2 PORTRE
Muharrem Aydın… Ağabeyi İsmail Aydın ile birlikte 20 Şubat 1976’da yayın hayatına başlayan Meydan Gazetesi’ni kurdu. Yıllarca bu sektöre hizmet etti, Denizli Gazeteciler cemiyeti’nin yönetimlerinde görev aldı. Şimdilerde ise emekliliğin tadını çıkarıyor. Objektifimize gülümseyen ise Tevfik Tortamış… Yeni Asır Denizli Büro Şefi olarak ses getiren birçok habere imza attı. Sonra aynı gazetenin İzmir’deki merkezine aldılar onu. Bölge Haberler Müdürlüğü yaptı ve bir süre önce o da köşesine çekildi. Biz, Denizli sevdalısı iki gazeteci dostu unutmadık ve bu fotoğraf karesi elimize geçince de onları yad edelim istedik…

ic-1

SOHBET ZAMANI…
Hastalarla geçen yoğun günün artından eşi Sündüs Hanımı yanına alan Dr. Mehmet Karakaya, arkadaşı İsmail Samanlığoğlu ile birlikte dostlarını da toplamış sohbet ediyor, kafa dağıtıyor. Bize de muhabbetiniz bol olsun demek kalıyor.

__________________________________________________________

gamatex-reklam

__________________________________________________________

ic-2

MİNE’NİN DOĞUM GÜNÜ
Diş Hekimi İsmail Kızılhisar, akraba ve dostlarıyla kızı Mine’nin doğum gününü kutluyor. (Oturanlar soldan sağa)Dr. Hüseyin Bezirgan, Dr. Ayhan Oral, işadamı Hikmet Kızılhisar ve Dr. Nuri Özdemir ile kızı Mine’yi kucağından indirmeyen İsmail Kızılhisar ve Eczacı Melih Kızılhisar da hanımların arasına karışmış durumda bize bu pozu verdiler.

ic-3

HAYVANSEVER GAMZE
İşadamı Ufuk Semercialbaz, bir yandan kediyle adeta sohbet eden kızı Gamze’yi izliyor, diğer yandan bize “aman dikkat” diyor. Bu anın üzerinden yıllar geçti ve Gamze Behzat Soylu’nun oğlu Hamdi Soylu ile evlenip yuva kurdu. Mutluluklar sizinle olsun…

ic-4

ŞARK KÖŞESİ
Fotoğraf karesinde şark köşesi pozu veren bu gençlerden birisi Bilal Taş (sağda), diğeri de Abdullah Yağcı. Yıllar yılları kovaladı ve Bilal Taş, TRT’ye girip radyo programcısı oldu. Ama ne Denizli’yi ne de dostlarını hiç unutmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı