REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Mart 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-anilar-fotograflar-mazi-cengiz-akhisar-h

Cengiz Akhisar’ın arşivinden fotoğraflarla sizi yıllar öncesine götürüyoruz. Bu fotoğraflara baktıkça “Kimler geldi, kimler geçti” diyeceksiniz…

ic-9
BİRAZ KÜL BİRAZ DUMAN O BENİM İŞTE
Avni Anıl, bestelerinden birisinde “Biraz kül, biraz duman. O benim işte diyor” ya; bu fotoğraf karesine bakınca bir dönemin dillerden düşmeyen şarkısını anımsadık. Hayrettin Özkardeş (sağda) ve hemen yanında Denizlispor eski Başkanı Ahmet Dartar’ın oğlu Turgay Dartar da bu fotoğrafı görünce eminiz ki bize katılacaklardır. Eşleri Güler Özkardeş ve Renan Dartar ile birlikte katıldıkları dost meclisinde keyifli saatler geçiren Turgay Dartar ve Hayrettin Özkardeş’i bu vesileyle anıyor, sohbetiniz bol olsun diyoruz.

ic-10

SEVER VE KARAKURT’U ANIYORUZ
İsmail Sever (solda), Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’nda büyüyen yüzlerce çocukta emeği vardır. Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı’nın yıllarca başkanlığını yapan Sever, devlet korumasındaki çocuklara gösterdiği sevgi ve şevkatle çoktan unutulmaz arasındaki yerini aldı. Bekir Karakurt ise Denizli’nin ilk sanayicilerinden olarak bu kente çok şey kattı. Sever ve Karakurt’u bir kez daha saygıyla anıyoruz.

___________________________________________________ 

haber-arasi-2_____________________________________________________

ic-11

SİYASETTEN BİR FOTOĞRAF
Yıl 1983… Askeri yönetimden sivil yönetime geçişin adımları atılıyor. O dönem sosyal demokratları temsil eden siyasi oluşum ise Necdet Calp liderliğindeki Halkçı Parti (HP). Denizli gezisinde partililerle buluşan Calp (sağdan ikinci), hemen yanında bu partiden milletvekili seçilen Mustafa Kani Bürke, Cengiz Ayyavuz (sol başta) ve HP İl Başkanı İsmet Kayhan (sağ başta) yer alıyor.

ic-21

BU FOTOĞRAFA DİKKAT
Siyasette hızlı yüksel Bilal Uçar, önce AK Parti İl Başkanı oldu, sonra milletvekili. Yanında yine AK Parti İl Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği yapan, bu seçimde ise milletvekili aday adayı olan Osman Yüceliş var. En sağdaki isim ise Denizli eski Vali Yardımcısı Mustafa Güney. Bu ismi Denizli ve Türkiye, 27 Nisan e-muhtırasından anımsıyor. Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde “Dünyanın Hz. Muhammed gibi kurtarıcılara ihtiyacı vardır” ifadesini kullanan Güney, bu sözlerinden dolayı soruşturma geçirmiş ve uyarı almıştı.

ic-24

DOSTLAR BULUŞMASI
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci (solda), yanında eşi Nilgün Hanım, İşadamı Vedat Erikoğlu ve eşi Tijen Hanım, açık havada keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı