REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

2 Temmuz 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olurki-cengiz-akhisar-nostalji-h

Fotoğraf kareleriyle dünden bugüne anıları tazeleyeceğiz yine hep birlikte. Kimi siyah-beyaz, kimi renkli… Ortak özellikleri ise bir arada bulunmanın keyfini çıkarmak. Bazen sohbetle, bazen şarkı söyleyerek, darbuka çalarak. Bazen de müziğin ritmine uyup eğlencenin en güzellerini yaşamak… İşte sizlere yabancılık çekmeyeceğiniz isimlerle yeni bir anılar demeti.
ic-15
CANER BEY’DEN DARBUKA RESİTALİ
Erikoğlu Holding üst düzey yöneticisi Caner Pancaroğlu’nu böyle gören kişi sayısı çok fazla değildir. Renkli kişiliğiyle dost meclislerinin atmosferini bir anda değiştiren Caner Bey, bu kez farkını darbuka resitaliyle gösteriyor. Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören ve diğer konuklar da kendisini dinliyor.

ic-12
10 YIL ÖNCESİNDEN…
Yıl 2004… Mekan kalabalık, tanıdık bol. Örneğin bu karede yer alan grup. (Bu kez sağdan sola) Zafer Gökşin, Beyti Kasapoğlu, Oktay Küçüker ve Orhan Tahtalı. Ayaktakiler de Saim Sakalı (solda) ve İsmail Yılmaz.

ic-1

HASAN BEY YERİNDE DURAMIYOR
Modern Optik’in sahibi Hasan Erişkin (sol başta), zaman zaman dostlarıyla bir araya gelip eğlenmeyi çok sever. Böyle buluşmalar deyim yerindeyse felekten bir gece çalma havasında geçer. İşte 30 yıl öncesinden böyle bir an ve Hasan Bey, maşallah yine döktürüyor.

ic-4
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
Metin Vural… Denizlililer onu sinir ve ruh hastalıkları uzmanı olarak tanıdı yıllarca. Ama Doktor Bey, aynı zamanda sanata da düşkündür. Şair yanı vardır. “Kuş Bulutu”, “Yalnızlık Günbatımı”, “Kuru Gülün Kokusu” ve “Sen Seni Sevdin” yazdığı şiir kitapları. Yıldız Kenter’in seslendirmesiyle “Nisan’a Kaç Var” isimli şiir CD’si hazırlandı. Alaaddin Yavaşça ve Kutlu Payaslı gibi sanatçılar tarafından şiirleri şarkıya dönüştürüldü. Güfte yarışmalarında birincilik ve üçüncülük ödülleri kazandı. Ve son dönemde bunlara bir de fotoğraf sanatını ekledi. Eşi Beyhan Hanım ile birlikte fotoğrafladığımız Metin Vural’a başarılar diliyoruz.

ic-3
STK VE DENİZLİ’NİN YÖNETİCİLERİ
1980’li yılların başından bir enstantane… (soldan sağa) Denizli Ticaret Odası eski başkanlarından işadamı Mesut Aygören, dönemin Denizli Valisi Sami Sönmez, uzun yıllar Denizli Barosu Başkanlığı yapan Behçet Çomakoğlu ve 12 Eylül yönetimi tarafından Denizli Belediye Başkanlığına atanan Ahmet Acar bir arada. Buluştukları mekan ise, Pamukkale travertenlerinin bulunduğu bölgede faaliyet gösteren ve bugün yerinde seyir terasları olan Tusan Motel.

 

 

Yorumlar

sezen   -  Bağlantı 7 Temmuz 2014, 22:18

beğeniyle izliyoruz devam edin geçmiş zamana gitmek çok güzel

ömer   -  Bağlantı 2 Temmuz 2014, 13:43

daha çok resim istiyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı