REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Aralık 2017 Çarşamba

Dünden bugüne ulaşan ve arşivlerden çıkan fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta yine sizlere özel kareler ve hikayeler sunuyoruz.

DAĞDEVİREN’İ DÜŞÜNDÜREN NE?
Nazif Dağdeviren, kardeşi mimar Nevra Dağdeviren ile Koru Motel’de bir davette. Yanına gelen eniştesi Avukat Cemal Çetin’in söylediği, Dağdeviren’i kara kara düşündürdü. Biz çok ısrar ettik ama Çetin’in kayınbiraderini bu kadar düşündürecek ne söylediğini öğrenemedik.


İŞADAMLARI LOKALİ’NDE ÖZEL BULUŞMA
Hayrettin Özkardeş, Dr. Turgut Yüksel, İşadamı Bekir Urganlıoğlu, Fehmi Urganlıoğlu ve Muammer Kıvrak ile eşleri İşadamları Lokali’nde özel bir organizasyondalar. Oldukça keyifli bir akşam geçiren dostlar, gecenin geç saatlerine kadar sohbet edip, stres attı.

 


YAĞCI ÇİFTİ PİSTTE
Akil Yağcı ve eşi İnciser Yağcı, katıldıkları bir davette kendilerini piste attı. Yağcı Çifti gönüllerince dans edip eğlendi, çevrelerine de ışık saçtı.


AYDIN VE MÜFTÜLER YAN YANA
Denizli’nin duayen gazetecilerinden İsmail Aydın ile Denizli’nin eski milletvekillerinden Haluk Müftüler, Tusan Motel’de verilen bir davette yan yanalar. Dostlarının da eşlik ettiği gecede Aydın ile Müftüler, ülke ve Denizli siyasetini uzun uzun konuşma imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı