REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

23 Eylül 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-23-09-2015-h

Denizli iş, siyaset ve farklı meslek gruplarından fotoğraf kareleriyle geçmiş yılları yad etmeyi bu hafta da sürdürüyoruz.

foto-2

DÜNÜN GENÇ İŞADAMLARI VE HEKİMLERİ
Yer bir dönem Denizli’nin en gözde mekanlarından olan ve daha sonra düğün salonunu olarak kullanılan Gar Gazinosu. İşadamı Süleyman Öztürk, Gültekin Okay Salgar, Emin Toker, Dr. Ümit Baklan, Ayhan Oral ve eşlerini bir araya getiren ise Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyon.

foto-3

CUMHURİYET RESEPSİYONU’NDAN
1980’li yıllardaki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonlarından bir başka enstantane… Fotoğraf karesindekiler dönemin Denizli Valisi Sami Sönmez, Senatör Emin Durul, Dr. Nuri Özdemir, Elmas Kızılelmaile iş ve siyaset dünyasından isimler.

 

foto-4

FOTOĞRAF NEREDE ÇEKİLDİ?
Bu da faytonun bisikletlisi… Koltuğa keyifle kurulanlar Gürsel Özdemir ve eşi Filiz Hanım… Direksiyondaki Çinli olunca Uzakdoğu gezisinde çekilen bir fotoğraf sanıyorsanız hemen söyleyelim, yer Antalya. Ama bisikletli faytonu kullananın Çinli olması özellikle tercih edilmiş. Nedeni de Özdemir çiftinin kendilerini Çin gezisinde hayal etmelerini sağlamak için…

foto-7

YILLAR NE DE ÇABUK GEÇTİ
Erikoğlu Holding yöneticilerinden Sedat Erikoğlu ile akaryakıt bayiliği yapan Metin Dartar’a “yıllar ne de çabuk geçmiş” dedirtecek bir fotoğraf karesini sizlerler paylaşıyoruz. Bir akşam yemeğinde buluşan iki eski dost, eşleriyle birlikte neşe içinde bize bu pozu vermişlerdi.

foto-8
USTA “YAŞASIN EMEKLİLİK” DİYOR
Ferruh Ölmez… Sayısız Denizli haberinde onun imzasını okudunuz. 1970’li yıllarda Yeni Asır’da başladığı gazetecilik mesleğine yine aynı gazetede son noktayı koydu. O artık bir emekli. Mesleği bıraktıktan sonra da medyadan hep uzak durdu. Tam bir emeklilik hayatı sürdüren Ferruh Ölmez’i bu fotoğrafla anıyor, sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı