REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

30 Eylül 2015 Çarşamba

denizli-cengiz-akhisar-ile-gecmis-zaman-olur-ki-30-09-2015-h

Dostlarla geçmiş zamana yolculuğa devam. Siyah-beyaz ve renkli fotoğraf kareleriyle dost meclislerinden, mutlu günlerden enstantaneleri beğeninize sunuyoruz.

foto-5
ESKİ AMA ESKİMEYEN DOSTLAR
Bu fotoğraf karesindekiler için “eski ama eskimeyen dostlar” deyimini kulanıyoruz; çünkü onlar sık sık bir araya gelip eğlenir, sohbet ederdi. İşte böyle anlardan birisi… Pamukkale’de turizme uzun yıllar hizmet veren ve koruma amaçlı imar planı kapsamında yıkılan Koru Motel’de çekilen bu fotoğraftakiler: Denizlispor’un eski kalecilerinden Yalçın Göksel, Diş Hekimi Okyar Gereli, Dr. İlhan Gökşin, Dr. Bilge Öncel ve arkadaşları ile eşleri.

foto-6

AYRILMAYAN TRİO
Bu trio Denizli’ye uzun yıllar bürokrat olarak hizmet verdi. Bir arada sıkça görmeye alışık olduğumuz dönemin Bayındırlık ve İskan Müdürü Fahrettin Altuğ (solda),PTT Başmüdürü Muhlis Umur (ortada) ve TEDAŞ Müdürü Mustafa Korkmaz TEDAŞ Müdürü (sağda), şimdi Pamukkale Kaymakamlığı olarak hizmet veren vilayet binasının önünde anılarda kalan bu pozu vermişti.

 

foto-9

SOYADI ÜZÜMCÜ AMA EN LEZZETİ AYVAYI O YETİŞTİRİR
Necati Üzümcü (solda)… Bakmayın siz onun soyadının Üzümcü olduğuna. O Denizli’nin en lezzetli ayvalarını yetiştiren bir üreticidir. İl dışından bile onun ayvalarını almak için gelenler olur. Kızı Zehra Hanım’ın düğününde çektiğimiz bu fotoğrafla Necati Beyi, damadı Kasım Bozbay ve dünürü Hüseyin Bozbay’ı yad ediyoruz.

foto-10

MAKAM ŞOFÖRÜ HÖRBY
Ziya Tıkıroğlu’nun, Denizli Belediye Başkanlığı (1984-1989) döneminde makam şoförlüğünü yapan isimlerden birisi de İrfan Altunbaş idi. Ancak, onu adı ve soyadıyla sorduğunuzda çok az kişi tanıdığını söylerdi. Çünkü çalışma arkadaşları onu Hörby İrfan olarak tanıyordu.

foto-19

HERKESİN DOSTUYDU
Denizli Belediyesi’ne uzun yıllar hizmet verdi. En son görevi Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü oldu. Emeklilik sonrası hakkın rahmetine kavuşan Yalçın Gürsoy’u rahmetle anıyor, mekanın cennet olsundiyoruz.

Yorumlar

Zeki Akakça   -  Bağlantı 30 Eylül 2015, 17:07

Rahmetli Yalçın abi ile emekliliği sonrası okul-sınıf arkadaşı Yücel abi ( Gün) ile birlikte çalışma fırsatım olmuştu. Dünya tatlısı, sohbeti dinlenir her daim güler-güldürür bir insandı. Nur içinde yatsın. Bana öğrettiği çok şey vardır. Saygıyla nı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı