REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

14 Ekim 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-14-10-2015-h

Denizli’ye meslekleri ve yatırımları ile hizmet eden dostların yıllar öncesine ait fotoğraflarıyla nostaljiye devam ediyoruz. İşte bu haftanın fotoğraf kareleri…

ic-10

PİSTTE DE BAŞARILI
Mesleki çalışmaları nedeniyle sık sık il dışına seyahatlere çıkmak zorunda kalan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz, yoğun tempoya rağmen ailesine de zaman ayırmaya özen gösterir. İşte böyle anlardan birisi… Eşi Figen Hanım ile birlikte dans ederken objektifimize yakalanan Necdet Bey, pistte de mesleği kadar usta olduğunu gösterdi.

ic-12
ATİLLA SEZENER SÖYLEŞİDE
Denizli hukuk camiasının duayenlerinden Avukat Atilla Sezener (ayakta), bilgi birikimini köşe yazıları, yazdığı kitaplar ve söyleşilerle paylaşmaktan keyif alır. Denizli Rotary Kulübü yöneticilerinin söyleşi davetini kırmayan Sezener, konuşma yaparken Prof.Dr. Mehmet Atılgan (sol başta), Yüksel Bağbaşlıoğlu (ortada) ve Mehmet Ali Bayraktar (sağ başta), kendisini can kulağıyla dinliyorlar.

 

ic-16
GÜLÜNCE GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR
Doktor Metin Vural ve eşi Beyhan Hanım’a ait bu fotoğrafın alt yazısını yazarken; bestesi İrfan Özbakır’a, güftesi Ülkü Aker’e ait hicaz makamındaki şarkı sözünü bilerek kullandık. Çünkü Metin Bey, hekim olsa da şiir ve besteyle çok yakından ilgilidir. Güfte yarışmalarında dereceleri olan, yayınlanmış şiir kitapları bulunan, fotoğrafçılığını da hızla geliştiren Metin Bey’e başarılar ve eşiyle birlikte sağlıklı uzun yıllar diliyoruz.

ic-17

PLAKETLERİNİ ALDILAR
Türkiye’ye örnek olan Denizli Görme Engelliler Okulu’nun yapımında hayırseverlerin destek ve katkıları da yadsınamaz. Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, merhum Abdülgaffar Nemutlu’nun sunuculuğunu yaptığı törende, eğitim kurumunun yapımı için bağışta bulunan Ali Abalıoğlu, Abdülkadir Uslu, İlter Panayır’a plaketlerini verirken.

ic-18

GEÇMİŞTEN BİR ENSTANTANE
Bu fotoğraf karesi 1980’li yıllardan. Yer Çatalçeşme Oda Tiyatrosu. Kürsüde konuşmacı; onu can kulağıyla dinleyenler ise Mimar Zeki Kaplan, Avukat Ergül Akyol, Dr. Mustafa Zeytindalı, İnşaat Mühendisi Mehmet Acar, dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, Avukat Behçet Çomakoğlu ve İnşaat Mühendisi Salih Basmacı…

Yorumlar

Metin Vural   -  Bağlantı 15 Ekim 2015, 14:21

Teşekkürler Denizli’mizin fotoğraf hafızası Sevgili Cengiz.Sen olmasan her şeyi unutup gideceğiz.En güzel günleri bile, oysa o kadar çok ihtiyacımız var ki.İyi ki varsın.Sağolasın.Sağlıcakla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı