REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

18 Kasım 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-18-11-2015-h

Tıp Balosu, açılış töreni, gezi dönüşü ayaküstü alışveriş ve biraz da eğlenceyle Cengiz Akhisar’ın objektifinden bu hafta da geçmişe yolculuğu sürdürüyoruz.

foto-4

SUNUCUYU TERLETTİLER
Meslek odaları ve derneklerin etkinliklerinde en zor görevlerden birisi de sunuculuktur. Çünkü sunucu o gecenin tüm yükünü omuzlayandır. Dolayısıyla herkes eğlenir, sunucu yorulur. Denizli Tabip Odası’nın Tıp Balosu’nda da bu gelenek bozulmadı. Dr. Tuğrul Erkan, buram buram terlerken, meslektaşları Yılmaz Aydın, Mustafa Kutluk ve Halil Mert ise gecenin keyfini çıkaranlardandı.

foto-38

KONUKLAR ENİŞTE-KAYINBİRADER KISKACINDA
Yıllar öncesine ait bu fotoğraf bir otomotiv firmasının açılış töreninden. Kimler yok ki? Sol başta Yılmaz Ailesi’nin damadı Mustafa Özcan… Hemen yanında dönemin milletvekilleri Mehmet Gözlükaya, Beyhan Aslan ve Kemal Aykurt var. Dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, işadamları Ali Aslan, Oktay Mersin de törene katılan konuklar arasında bulunuyor. En sağdaki isim ise Sadullah Yılmaz.

 

foto-42

ÖDEMELER İBRAHİM CİNKAYA’DAN
Denizlili işadamları bir geziden dönüyor. Mola verilen yerde bir üretici, lahanaları sıralamış müşteri bekliyor. Eve dönüşte lahana sarmasından kapuskaya farklı yemekleri yemeyi düşleyen Esat Sivri ile Sanko Holding’in Denizli Temsilcisi Masum Demirel, lahanaları seçip elden ele otobüse gönderiyor. Ücreti ödemek ise İbrahim Cinkaya’ya düştü…

foto-47
HALEF-SELEFLERİN POZU
Bu fotoğrafın çekildiğinde, politikada hızlı yükselen isimlerden Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı’ydı. Birlikte poz verdiği isim ise kendisinden önceki Belediye Başkanı Ali Aygören. O dönem partileri farklıydı. Zeybekci AK Parti’de, Aygören ise DYP saflarındaydı. Şimdi mi? Artık partileri aynı… İkisi de AK Partili.

foto-48

GEÇİP GİDEN YILLAR
Kömürcüoğlu Mermer’in patronu Nihat Kömürcüoğlu, hemen yanında arkadaşı Güven Demir. Eşleri ile birlikte bir davette eğleniyorlar. Hemen arkalarında ise müziğin ritmine uyup oynayanlar var. Bu fotoğraf karesini gördüklerinde hepsinin “geçip giden yıllar” diye düşüneceğinden hiç şüphemiz yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı