REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Ocak 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-h

Ebediyete göç etmiş dostların fotoğraflarının da yer aldığı kareler ile zaman içerisinde yolculuğumuzu sürdürüyoruz. İşte onlardan bir demet…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-45
YORGUNLUK ATIYOR
Arşivimizden çıkardığımız bu fotoğrafın bakmayın renkli olduğuna, çekim tarihi hayli eski. Günün koşuşturmacası içinde yorgun düşen Esat Bey (Sivri), kendini koltuğa zor atmış durumda. Kayınvalidesi Şükriye Karaca ve kardeşi Sacit Sivri ise Esat Bey’e nazire yaparcasına ayaktalar. Mesajları ise “yordulmadık, ayaktayız” şeklinde…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-6
İÇECEKLER GARSON NURİ’DEN
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çatı katı bir zamanlar Denizli Sanayiciler Bankacılar ve İşadamları Lokali olarak hizmet verdi. Sanayici ve işadamları, iş çıkışı buraya uğramadan geçmez, etkinlikler de burada düzenlenirdi. İşte böyle alardan birisinde lokalin emaktarlarından Garson Nuri içecekleri hazırlarken, işadamları Muammer Görümlü ve Doğan Demircioğlu, hangi içececeği tercih edeceklerinin kararsızlığı içinde.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-7

BİR YANDA EŞ, DİĞER YANDA KAYINVALİDE
İşadamı Gökcen Akça, bir davette eşi Hatice Hanım ve kayınvalidesi Fatma Baysal (işadamı Ali Baysal’ın eşi) ile birlikte görülüyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-8

ÖNCE KONTROL SONRA İKRAM
Denizli Sanayiciler Bankacılar ve İşadamları Lokali’nin işletmecisi Müştak Tavas, menüler ve servis hizmetindeki titizliğiyle bilinir. Bir kokteyl öncesi mutfağa dalan Müştak Bey’i davetlilere sunulacak menüyü kontrol ederken bulduk.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-05072015-9
AYAKÜSTÜ SOHBET
Çalışma temposundan fırsat buldukça bir araya gelip sohbet etmenin keyfini yaşayan işadamları Musa Kazım Manasır (solda), Sacit Sivri (ortada), Mehmet Başöz (sağda), o günün panoramasını çıkarıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı