REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

3 Şubat 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-h

Denizli’nin caddelerinden, Atatürk Stadı’ndan ve eğlence ortamlarından enstantaneler ile “geçmiş zaman olur ki” demeye devam ediyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-2
ANILARDAN BİR FOTOĞRAF KARESİ
1980’lı yıllardan kalan bir fotoğraf. (Soldan sağa) Denizli Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Ethem Sebzeci, Makine Mühendisi Şeref Hazer, Aktan Mandırası sahiplerinden Suat Aktan, Denizli basınına emek veren isimlerden merhum Yaşar Akın ve Ali Rıza Yazgan’ı bir davette aynı masayı paylaşırken yakaladığımızda hiç tereddüt etmeden deklanşöre dokunduk.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-6

HAMARAT GAZETECİ
Anadolu Ajansı Denizli Bürosu’nda 2006-2007 yıllarında muhabir olarak görev yapan Zeynep Özbay, bayan gazetecinin taşrada görev yapmasının tüm zorluklarını yaşayanlardan. Yer Atatürk Stadı ve bir milli bayramlardan birisini izliyor. Boynunda fotoğraf makinesi, kamera ve bir de çanta… O tüm dikkatiyle töreni izlerken, biz de kendisini fotoğrafladık. Şimdi memleketi Ankara’da mesleğine devam eden Zeynep Özbay, aynı karede yer alan Yeni Asır muhabiri Sebahattin Alp ve şimdilerde Merkezefendi Belediyesi’nde görev yapan Mustafa Zor’u da bu vesileyle anıyoruz.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-56
SAHNE UDİ HASAN’IN
Bir dönem Denizli gecelerinde, yaz aylarında sahil kentlerinde fırtına gibi esti udi sanatçısı Hasan Yüreğil. Hem udisini konuşturdu, hem söyledi. İşte o yıllardan bir enstantane… Sahnede coşan Hasan Yüreğil, kendisini dinleyenleri de coşturan şarkılarını birbiri ardına söylüyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-68

ŞEF VE MUHABİR CADDELERDE
Denizli’de uzun yıllar Hürriyet gazetesi büro şefi olarak görev yapan Hüsnü Okumuş önde, hemen peşinde aynı büroda muhabir olarak çalışan ve halen mesleğini aktif olarak sürdüren Ayhan Akar var. Odtadaki isim ise, bir dönem Denizli gecelerine renk katan sanatçı Maraş Nacaroğlu…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-02-2015-183
KARMA MASA

Bu masayı paylaşanlar (sağdan sola) işadamı Hayati Tavaslıoğlu, Dr. Ahmet Payzanoğlu, Muzaffer Karakış ve Dr. Mustafa Başöz ile eşleri. Bir araya geldikleri davette keyiflerince eğleniyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı