REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

17 Şubat 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-h

Dostların bir araya geldiği, anıların tazelendiği sohbet ortamlarından ve arşivin en diplerine sıkışmış fotoğraflardan bir geçmiş zaman yapıyoruz bu hafta sizlerle…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-4

DOSTLARIN BULUŞMASI
Fotoğraf karesindekiler avukat ve yazar Atilla Sezener, Dr. Metin Vural, gazeteci Eren Güneş ve Makine Mühendisi Şeref Hazer, zaman zaman bir araya gelip sohbet eder, anılarını tazeler. Biz de dostları bu buluşmaların birisinde görünce deklanşöre basıp, arşivimize koymuştuk. Şimdi hem dostlarımızı anıyor, hem bu güzel dostluk karesini sizlerle paylaşıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-159
YEŞİLÇAM JÖNLERİ GİBİ
İşadamı Mustafa Baysal’ın gençlik yıllarından bir fotoğraf. Hani “Yeşilçam jönleri gibi” dersek abartı sayılmaz. Bir davette eşi Ayşe Hanım ile dans ederken objektifimize gülümseyen Mustafa Bey’e soruyoruz: Bu pozu anımsadınız mı?

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-182
KEYİFLİ BİR AKŞAMDAN
İşadamı İsmail Basmacı ve eşi Nuray Hanım, işadamı Süleyman Öztürk ve eşi Şenay Hanım, Ali İhsan Aşık ve eşi Harika Hanım bir araya gelmiş, güzel bir akşamın keyfini yaşıyorlar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-215
KAYINBİRADERLER VE ENİŞTE
Sizleri epey eskilere götüreceğiz bu fotoğraf karesiyle. Kimler mi var? (soldağ sağa) Metin Dartar, enişteleri Ali Abalıoğlu, Turgay Dartar, Mehmet Dartar ve eşleri bir araya gelmiş özlem gideriyorlar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-17-02-2016-171
KİM BU MİNİK?
Tüm sevimlliğiyle objektifimize gülerek bakan minik kız kim? Arkadaşları hafızalarını biraz zorladıklarında mutlaka anımsayacaktır. Ama o yılları bilmeyen dostları için tahminde bulunmak hayli zor. Neyse sizleri daha fazla yormadan söyleyelim… Benay-İsmet Abalıoğlu’nun kızları, işadamı Levent Çaputçu’nun eşi Beyza fotoğraftaki gülen yüz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı