REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

24 Şubat 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-h

Denizli bürokrasisi, doktor, diş hekimi ve siyasetçilerinden fotoğraf kareleriyle geçmiş zaman olur ki diyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-10

ZİYA BEY KONUŞUYOR
Denizli Belediyesi eski Başkanı Ziya Tıkıroğlu, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevlerle pekiştirdiği hitabetini toplantılarda iyi kullanırdı. İşte böyle anlardan birisi… Dönemin Denizli Valisi Necati Bilican, 1980’li yıllarda Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Talat Dündar, Bilican’ın sağ kolu Vali Yardımcısı Orhan Aykan ve diğer konukların bulunduğu ortamda Ziya Bey konuşuyor, salondakiler kendisini dinliyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-93

AİLE BULUŞMASI
Dr. Murat Arslan, işadamı Musa Kazım Manasır, Dr. Mehmet Karakaya ve Süleyman Çopur, eşlerinin de katıldığı aile buluşmasında bir arada görülüyor. Çay, pasta, meyve ve tatlı servisinin kesintisiz sürdüğü bu luşmadan geriye elimizdeki fotoğraf kaldı.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-115

STADIN ESKİ HALİ
Denizli’ye uzun yıllar Şehir Stadı olarak hizmet verdi. Denizlispor’un o dönemki adı 1. Lige yükselmesiyle de ilave tribünler yapılarak stadın seyirci kapasitesi artırıldı. Ayrıca zemin çimle kaplandı. O yıllarda Belediye Başkanlığının yanı sıra Denizlispor’a da başkan olarak hizmet eden Ali Marım’ı, bu çalışmaları teftiş ederken gördük. Bir kare fotoğraf ricamızı kırmayan Ali Bey’e teşekkür ediyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-194

YÜKSEL BEY DÖKTÜRÜYOR
Denizli’nin en eski mimarlarındandır Yüksel Kaşıkçı. Birçok projede imzası vardır. Yoğun tempoda çalışmasını gerektiren yıllarda arada bir dostlarıyla bir araya geldiğinde de eğlenmenin tadını çıkarırdı. Böyle anlardan birisinde pistte dostları Metin Kömürcüoğlu, Mehmet Karakaya, Oğuz Dalaman ve İbrahim Savun ile kelimenin tam anlamıyla döktürdü Yüksel Bey…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24-02-2015-205
NEŞENİZ DAİM OLSUN
Epey eski bir fotoğraf. Karede yer alanlar Diş Hekimi İbrahim Çengel, Denizli Eğitim Enstitüsü (şimdiki ismi Eğitim Fakültesi) Müdürü Erdoğan Kuruş, Yücel Gün ve Necip Balaban, bir araya gelmiş kahkahalar salonu çınlatıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı