REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

2 Mart 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-h

Biraz Denizlispor’a gönül veren dostlar, biraz iş dünyasından fotoğraf kareleri ile bu hafta da “geçmiş zaman olur ki” demeyi sürdürüyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-1

ÖZKARDEŞLER’DEN BİR NOSTALJİ
Öskardeş Ailesi, bir otomobil şirketinin bayisi olarak Denizli’ye uzun yıllar hizmet verdi. Sadece satış değil, aynı zamanda servis ve yedek parça hizmeti de veren şirketin bir tanıtımında çekilen bu fotoğraf elimize geçti. Karede yer alanlar (soldan sağa): Raşit Özkardeş, Abdülgaffar Nemutlu, Denizli eski Emniyet Müdürü Mümtaz Karaduman ve Nail Özkardeş.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-11

İKİ BAŞKAN YAN YANA
Ahmet Dartar (solda başta)… Hemen yanında Ali Baysal var. Hem Dartar hem Baysal, Denizlispor’a uzun yıllar başkan ve yönetici olarak hizmet ettiler. Yeşil-siyahlı kulüp, en başarılı yıllarını Dartar döneminde yaşadı. Baysal ise “borçsuz kulüp” sözünü tutup, başkanlığı bıraktığında tüm alacaklarını sildi. Bunu niye mi yazdık? Son yıllarda alacak peşinde koşup, kulüp gelirlerine temlik koyduranlara küpe olsun diye! İki eski başkanla aynı karede yer alan diğer dostlar; dönemin Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve eşi Binnur Hanım ile o dönem ANAP’tan Belediye Meclisi Üyesi olan Burhanettin Akar.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-204

SİZLERİ UNUTUR MU DENİZLİ
Bekir Karakurt (solda), denizli’ye işadamı olarak yaptıklarıyla hep anımsanır. Yakup Ünel de yıllarca Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaptı, Denizlispor’un kuruluşuna emek verdi. Kulübün bir etkinliğinde yan yana fotoğrafladığımız iki dostu özlemle anıyoruz. Mekanınız cennet olsun.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-28

TURGUT BEY UTANGAÇLIĞA GEREK YOK
İşadamı Turgut Dalaman ve eşi Berna Hanım ile bir akşam yemeğinde karşılaşınca, bu anı kaçırmak istemedik. Objektifimizi Dalaman çiftine çevirdiğimizde, Turgut Bey, utangaç delikanılar gibi yere bakmayı tercih etti.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-03-2016-207

DENİZLİSPOR DOSTLARI
“Hop hop hop, güm güm güm, Denizlispor hey” yazan pankarkın önünde yer alanların hepsi birer Denizli sevdalısı. Yıllarını yeşil-siyahlı kulübe hizmet ederek geçiren bu isimleri bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı