REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

16 Mart 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-h

Yerelden ulusala siyasette yer alan isimlerin yanı sıra, iş dünyasından ve spor camiasından fotoğraf kareleriyle yeni bir “geçmiş zaman olur ki”yi beğeninize sunuyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-8
PÜR DİKKAT İZLEYİCİLER
Bir dönem DYP saflarında aktif siyaset yapan Emre Berkman (önde) ve yanında Denizli Belediyesi eski İmar İşleri Müdürü Mustafa Mertcan ile eski Bayındırlık ve İskan Müdürü Fahrettin Altuğ (sonda), pür dikkat kesilmiş, sahneye bakıyorlar. Sohbet mi? Daha sonra kesintisiz sürdü.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-10
ÇALIŞMAYA MOLA, BİRAZ DA EĞLENCE
Ali Marım’ın Denizli Belediye Başkanlığı döneminde ekipten olan ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Coşkun Özkan’ı yoğun iş temposuna mola vermiş, eşi Aysel Hanım ile birlikte dans ederken görünce deklanşöre dokunuverdik. Böylece Özkan çiftinin çok nadir fotoğraflarından birisi ortaya çıkmış oldu.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-215
DENİZLİSPOR SEVDALILARI
Gazeteci Abdülgaffar Nemutlu (solda), tam bir Denizlispor fanatiğiydi. Karedeki diğer isim, yeşil-siyahlı camianın “Amigo Saim” diye tanıdığı, ölünceye kadar yeşil ve siyahtan başka renk tanımayan, takımın her maçında tribünleri coşturan Saim Kelçeoğlu… İki Denizlispor sevdalısını rahmetle anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-46

ŞİMDİ HİÇBİRİ SİYASET YAPMIYOR
Eski başbakanlardan ve ANAP lideri Mesut Yılmaz’ın, Denizli gezisi sırasında partinin il örgütünü ziyaretinde çektik bu fotoğrafı. Yılmaz, İl Başkanı Ali Acar’ın verdiği ANAP amblemli bir havluyu incelerken, partinin kurucularından eski milletvekili Aycan Çakıroğulları da yüzünden eksik etmediği gülümsemesiyle baktı objektifimize. Bir dönem siyasetin önde gelen isimleri, artık şimdi bir kenarı çekilmiş gelişmeleri takip etmekle yetiniyorlar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-03-2016-42

BABA-OĞUL OTOMOBİL BAKIYOR
İşadamı Mehmet Cillov, bir otomobil firmasının Denizli bayisinin açılışında. Yanında da oğlu Ali Cillov var. Babasıyla birlikte otomobil beğenisine çıkan o günlerin küçüğü Ali Cillov, şimdilerde 20’li yaşlarda bir genç.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı