REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

31 Mart 2016 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-h

Bu hafta “geçmiş zaman olur ki” derken, hem ebediyete göç eden hem emekliliğin keyfini çıkaran dostları anıyoruz. İşte o fotoğraf kareleri…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-43

SOHBET GÜZEL
Farklı meslek gruplarından dostlar bir araya gelmiş, deyim yerindeyse kaynatıyorlar. E böyle bir anı kaçırmak olmazdı. Biz de Dr. Selahattin Hersekli, işadamı Süleyman Çopur, Mali Müşavir Rıza Çelikkol, işadamı Musa Kazım Manasır ve Denizli Belediyesi eski Başkanı Ziya Tıkıroğlu’nu bir arada gösteren bu kare için deklanşöre dokunduk.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-77

RAŞİT BEY’İ ANARKEN
Hep dostları fotoğraladık ya, arada bir bizi de dostlarla aynı kadraja alanlar oldu. Denizli’nin unutulmazlarından merhum işadamı Raşit Özkardeş ile birlikte bu fotoğrafımızı yayınlarken, kendisini de rahmetle anıyoruz.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-106

DENİZLİSPOR EKİBİ
Bu karede yer alan İsmail Ergür, Cihat Kaşıkçı ve Ahmet Özgül yönetici, Hasan Akçaylı ise futbolcu olarak Denizlispor’a uzun yıllar hizmet verdiler.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-150

MESLEKLER KARMASI
Bu fotoğraf tam bir meslekler karması. Hukukçu Atilla Sezener, fotoğraf sanatçısı Coşkun Önen, spor adamı Fahri Ergür ve Denizlispor’un eski kalecilerinden Yalçın Göksel, bir Denizlispor akşamında aynı masada buluştu.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki30-03-2016-216

SEVGİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Necati Dalaman, hem işadamı hem yönetici ve kulüp başkanı olarak Denizlispor’a hizmet etti. Ne zaman çağrılsa koşarak geldi. Bu da camiada kendisine olan sevgi ve saygıyı hep artırdı. İşte bunu anlatan en güzel an. Kemal Bakır, Denizlispor’un çınarına önce ellerinden, sonra da yanaklarından öperek hizmetleri için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı