REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

20 Nisan 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-h

İş dünyasından, siyasetten ve il protokolünden karelerle 1990’lı yıllara uzanan bir zaman yolculuğuna çıkıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-1

ROTA GÜNEY AFRİKA
Necdet Kabaklıoğlu ve İbrahim Kocaer, seyahat etmeyi çok seven, uzak yakın demeden belirledikleri rotaya ulaşmak için yola koyulan iki işadamıdır. Necdet Bey eşi Serpil Hanım, İbrahim Bey de eşi Hayriye Hanım ile Güney Afrika yollarına düşmeden önce objektifimize bu pozu verdiler.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-2

HOLLANDA’DA RÖPORTAJ VERDİ
Kardeş şehirler Denizli ile Almelo arasında sıkça geziler düzenlenirdi. Bu gezilerden (1994 yılı) birisine katılan ahşap işleme makineleri imalatçısı Fehamettin Taşkaya, Hollanda’daki yerel TV’lerden birisine röportaj verirken.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-3

ENİŞTE-KAYINBİRADER BULUŞMASI
Müjdat Keçeci, Denizli Sanayi Odası Başkanlığı ve Er-Bakır’daki çalışmaları, Vedat Erikoğlu da Erikoğlu Holding’deki yoğun mesaisinden bir fırsat yaratıp, enişte-kayınbirader buluşması yapmış. Buna Nilgün Keçeci ve Tijen Erikoğlu da katılınca, bu randevu keyifli bir akşam yemeğine dönüştü.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-6

TÖREN HATIRASI
2007 yılındaki 19 Mayıs kutlamalarından bir kare. Fotoğraftakiler, bu dönem milletvekili olmasa da Adalet Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Bilal Uçar ve AK Parti eski İl Başkanı Osman Yüceliş.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-04-2016-7

ZORLU MAĞAZASI’NIN AÇILIŞINDA
Uzun yıllar Denizli’den uzak kalan Babadağlı ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu, 1991 yılında İstasyon Caddesi’ndeki Zorlu Mağazası ile baba ocağına “merhaba” dedi. Mağazanın açılışına katılan dönemin Denizli Valisi Erdoğan Cebeci ve eşi, eski İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım ve Mağaza Müdürü Arif Gören ve kardeşi Ahmet Gören bir arada görülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı