REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

28 Nisan 2016 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-h

Geçmiş zaman olur ki de, yaşamdan fotoğraf kareleri sunmaya devam ediyoruz. 1970’li yıllara kadar uzanan fotoğraflarda bürokrasi, iş ve siyaset dünyasından enstantaneler yer alıyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-1
YOL DA AÇARIZ EĞLENCE YELKEN DE…
Atilla Aykota, 1970’li yıllarda YSE olarak bilinen, 1980 sonrası ismi Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak değiştirilen kurumun müdürüydü. Dağ-tepe demeden yol açmak için didinen ekiplerin ihtiyacını karşılayabilmek için koşuşturan Atilla Bey, fırsat buldukça da eşi Fatma Hanım ile birlikte eğlenmeyi de ihmal etmezdi. “Yol da açarız, eğlenceye de yelken açarız” diyen Atilla Bey’i de rahmetle anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-2

PİST ONLARIN
Madem eskilerden başladık bu hafta, devam edelim. İsmi çok sayıda değişen kurumlardan birinin müdürüydü Keramettin Yaren. Onun görev yaptığı yollarda kurumun adı Teknik Zirat Müdürlüğüydü. Sonra Tarım İl Müdürlüğü, son değişiklikle de Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü oldu. 1970’li yıllarda Teknik Ziraat Müdürlüğü yapan Keramettin Bey, eşi Gülten hanım ve dostlarıyla eğlenirken.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-4

MECLİS GRUBU KARŞILAMA SEREMONİSİNDE
Türkiye’nin bir dönemine damga Turgut Özal’lı yıllardan bir enstantane… Özal, Denizli gezisinde kalabalık bir partili tarafından karşılandı. Selamlayanlar arasında ANAP yönetiminden Salih Okkalıoğlu, Belediye Meclisi üyeleri İsmail Hakkı Öksüzoğlu, Mustafa Yardım ve Erol Yaman da yer aldı. Özal’ın hemen arkasındaki isim ise ANAP’ın kurucuları arasında bulunan Aycan Çakıroğluları.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-11

GAZETECİ GÖREVDE
Kentte bir etkinlik ve dönemin dönemin Denizli Valisi Gazi Şimşek de konuklar arasında. Denizli Barosu’nun eski Başkanı Adil Demir ile sohbet ederken, bir fırsatını bulan Birsen Bozkurt da haber ve röportaj peşinde.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-04-2016-10

BORSA’NIN SIKI TAKİPÇİSİ
Fotoğraf karesinde eşi Birsen Hanım ile birlikte görülen işadamı Raşit Saatçı, paraya yön verme konusunda en çok Borsa’yı kullanır. Fırsat buldukça verileri inceler, iniş-çıkış grafiklerine bakar. Bu nedenle de arkadaşları ona “borsa uzmanı” der.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı