REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

4 Mayıs 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-

Denizli’ye hizmet ettiler, sonra köşelerine çekildiler. Bazıları ise iş hayatına devam ediyor. Arşivimizden çıkan bu fotoğraflarla onları anıyor, sizleri de geçmişe doğru yolculuğa davet ediyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-1
BULDAN’A 10 YIL HİZMET ETTİ
Hasan Çanakkale… Buldan’ın 15’inci Belediye Başkanı olarak uzun yıllar ilçeye hizmet etti. 12 Eylül sonrası yapılan ilk yerel seçimde (1984) DYP’den belediye başkanı seçilen Çanakkale, 1994’e kadar bu görevde kaldı. Arşivimizi karıştırırken eşi Cennet Hanım ile birlikte dans ederken fotoğrafı elimize geçtiğinde de sizlerle paylaşalım istedik.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5

UĞURLAMA TÖRENİ
Dönemin Başbakanı Turgut Özal, Denizli gezisini tamamlayıp kentten ayrılıyor. Uğurlamaya katılan protokol ve ANAP’lı yöneticiler, kendisini böyle uğurladı. Fotoğraftakiler (soldan sağa) Halit Tuzcuoğlu, Vali Necati Bilican, Ali Acar, ANAP İl Başkanı Ahmet Yolasığmaz ve Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-9

TEMELİ BİRLİKTE ATTILAR
Denizli’ye kazandırılacak Yaşlı Bakımevi’nin Gümüşler’deki temel atma töreninden bir enstantane… Takvim yapraklarında 12 Mayıs 2004 yazıyor. Ali Eskicioğlu, Vali Gazi Şimşek, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya ve işadamı Mustafa Değirmenci, hayır olsun dilekleriyle temeli birlikte attılar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-13

SAVRULDULAR
Bu fotoğraf bir dönemin güçlü siyasi partileri ANAP ile DYP’nin birleşmesi sonucu kurulan DP’lileri bir arada gösteriyor. Denizli’yi ziyaret eden Genel Başkan Süleyman Soylu ve Denizli teşkilatlarının yöneticileri, daha sonraki süreçte deyim yerindeyse savruldu. Soylu ve Ali Aygören gibi isimler AK Parti’yi, bazıları da MHP’yi seçti. DP’de kalıp politikaya devam edenler de var.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-24

ALKAYA ÇİFTİ BAŞ BAŞA
“Hep iş değil, biraz da kafayı dinlemek gerekir” diyen Semra-Mahmut Alkaya çiftini baş başa yemek yerken görünce anılarda kalan bu fotoğraf çektik. Bizi kırmayan ve objektifimize gülerek bakan Alkaya çiftine sağlıklı ve mutlulukla geçecek bir ömür diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı