REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

3 Ağustos 2017 Perşembe

Dünden bugüne tarih sayfalarındaki yolculuğumuz devam ediyor. Yine sizlere, arşivlerden derlediğimiz çok özel kareler ve çok özel hikayelerini sunuyoruz.


SORUNU ÇÖZDÜLER Mİ BİLİNMEZ
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı rahmet Sedat Acar ile geçmişin hızlı gazetecilerinden Ömer Yurtseven birlikte. Gazeteciler Cemiyeti’nin balosunda hararetli bir konuyu tartışan ikili objektiflere böyle yansıdı.


ŞİMŞEK VE AYDIN ÇİFTİ PİSTTE
Emekli öğretmen Pernur Şimşek ile yönetici eşi Yıldırım Şimşek, Gazeteci Muharrem Aydın ile eşi Havva Aydın pistte yan yanalar. Katıldıkları bir davette kendilerini piste atan Şimşek ve Aydın Çifti, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

 


MUTLU AİLE TABLOSU
Dilek-Levent Akça çifti, kızları Işıl ile tam bir mutlu aile tablosu çiziyor. Akşa çiftinin biricik kızları ışıl büyüdü, evlendi ve kendi yuvasını kurdu. Geçmişin küçük ve sevimli kızı Işıl, yakın bir tarihte kendi çocuğu ile aynı pozu vermeye hazırlanıyor.


DENİZLİ’Yİ TERZİ NECATİ GİYDİRİYORDU
Denizli’nin en eski terzilerindendi Necati Perdecioğlu. Lise Caddesi’nde, Çatalçeşme’nin tam karşısında uzun yıllar mesleğini icra etti. Ustalığı tartışılmaz olan Terzi Necati, Denizli’yi giydirmesinin yanında, rütbe alan askerlerin de vazgeçemediği isimlerdendi. Terzi Necati, onbaşı ve çavuş olan askerlerin rütbelerini dikmesiyle de ünlüydü.


KONU DERİN, ÇALIŞMA YOĞUN
Denizli’nin eski belediye başkanlarından Hasan Gönüllü, ekibi ile birlikte yoğun bir çalışma içinde. Hemen yanında daha sonra başkanlık koltuğuna oturan ve bu görevi yerine getiren dönemin Fen İşleri Müdürü Ali Marım, diğer yanında yardımcısı Mustafa Ali Çetin. Kafasını belgelerden kaldıramayan isim de İrfan Ayhan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı