REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Ekim 2017 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolda, arşivlerden derlediğimiz zamanda yolculuk hikayeleriyle devam ediyoruz.


YEMEKLİ ORGANİZASYONDA BULUŞTULAR
Tufan Ülkü, Oğuz Dalaman ve eşleri ile Zümrüt Erikoğlu, katıldıkları yemekli bir organizasyonda bir araya geldiler. Pamukkale’de gerçekleşen bu buluşma, Ülkü ve Dalaman çifti ile Zümrüt Erikoğlu’nun hoş sohbetleri ile sürdü.


YILMAZ VE AKÇA PANELDE
Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Necdet Yılmaz, katıldığı bir panelde konuşmacıyı dinliyor. Paneli izleyenler arasında Abdullah Akça da yer alıyor.


MARIM VE SARIKAYA ÇİFTİ PİSTTE
Mümtaz Marım ve eşi Hatimet Marım ile Kurtuluş Sarıkaya ve dönemin Belediye Başkanı Ali Marım’ın sekreteri Feride Baklan katıldıkları bir düğünde pistteler. Yan yana dans eden Marım Çifti ile Kurtuluş Sarıkaya ve Feride Baklan, dansları ve neşeleri ile düğünü renklendirdi.

 

VALİ FİLMİ EKİBİ, VALİ YAVUZ ERKMEN İLE YEMEKTE
Denizli’nin efsane valisi Recep Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan Vali filminin önemli bir bölümü Denizli’de çekildi. Hummalı bir çalışma ortaya koyan filmin oyuncuları, Vali Yavuz Erkmen’in verdiği yemekte yorgunluk attı. Yemeğe filmin yapımcısı Ata Türkoğlu, valiyi canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Denizlili işadamları Yasin Cinkaya ve İsmail Yılmaz da katıldı.


TURGUT ÖZAL DENİZLİ’DE
Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Denizli’ye geldi. Başbakanlık yaptığı dönemde gerçekleştirdiği ziyarette, onuruna akşam yemeği verildi. Yemekte partisinin Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ile de sık sık sohbet eden Özal’a Denizli gezisinde eşi Semra Özal da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı