REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ! DOĞAN CÜCELOĞLU

3 Mart 2021 Çarşamba

Doğan Cüceloğlu 16 Şubat 2021’de 83 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Evinde yalnız olduğu bir sırada aort damarı yırtılan Cüceloğlu yaşamını yitirdi. Psikolog, eğitimci ve yazar kimlikleriyle tanınan Cüceloğlu’nu Denizli çok yakından tanıyor.

Final Okulları ile uyumlu bir çalışma içinde olan Doğan Cüceloğlu, sık sık konferanslar için Denizli’ye geliyordu.

Denizli ziyaretlerinin birini de BASİAD’ın davetlisi olarak gerçekleştiren Doğan Cüceloğlu, dönemin BASİAD başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte Görme Engelliler Okulu’nu da ziyaret etti. 9 Mayıs 2009’da gerçekleşen ziyarette Cüceloğlu öğrenciler ve okul yönetimi ile bir araya geldi.

 


YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KARŞILADI
Doğan Cüceloğlu, Görme Engelliler Okulu’na gerçekleştirdiği ziyarette okulun yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.


PAÜ’LÜ GENÇLERLE BİRLİKTE
Cüceloğlu’nun ziyaretinde, Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü öğrencileri de yer aldı. Üniversiteli gençler, Doğan Cüceloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.


OKULDA İNCELEMELER YAPTI
Doğan Cüceloğlu, okul bahçesini gezdi. Cüceloğlu’na Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürü Gökhan Atalay, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, dernek müdürü Hasan Küçükfırat ve Galip Mıhçı da eşlik etti.


OKULA HAYRAN KALDI
Doğan Cüceloğlu, görme engelli çocukların eğitimi için hayırseverler tarafından kurulan okula hayran kaldı. Doğan Cüceloğlu’na okulu yönetim kurulu üyeleri gezdirdi.


ÖĞRENCİLER KENDE YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİ
Doğan Cüceloğlu’nun en fazla duygulandığı anlardan biri de görme engelli öğrencilerin okulun bahçesinde yetiştirip hazırladıkları zeytinleri hediye etmeleri oldu.

ÇOCUKLARLA ZAMAN GEÇİRDİ
Çocuklara karşı hep hassas olan, yaşamını onların iyi yetişmesi için harcayan Cüceloğlu, Görme Engelliler Okulu’nun küçük öğrencileriyle vakit geçirdi.


VEDA HATIRASI
Doğan Cüceloğlu’nun Görme Engelliler Okulu ziyaretinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı