REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ! POLİS TEŞKİLATININ 175. YILI

8 Nisan 2020 Çarşamba

Ülkenin huzur ve güveni için gece gündüz görev başında olan Türk Polis Teşkilatı’nın 175. yılı kutlamaları 10 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Türk halkının en büyük güven kaynaklarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, 10 Nisan 1845’den bu yana aralıksız hizmet veriyor. Ülkenin huzuru, halkın güvenliği için gecelerini gündüzlerine katan Türk Polis Teşkilatı’nın her bir ferdi, teşekkürlerin en büyüğünü hak ediyor.
Bu hafta sayfalarımıza 1975 yılında gerçekleştirilen 130 ve 1979’daki 134. kuruluş yıldönümü etkinliklerinden birkaç kare taşıyoruz.

PROTOKOL POLİSİ SELAMLIYOR
Yıl 1975, Türk Polis Teşkilatı’nın 130. kuruluş yıldönümü. Kutlama etkinliklerin hemen başında, Vali Münir Güney, Belediye Başkanı Hasan Gönüllü ve protokol üyeleri polisleri selamlıyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YILLARCA BU MERKEZDE HİZMET VERDİ
Denizli Emniyet Müdürlüğü, uzun yıllar Gazi Bulvarı üzerinde hizmet verdi. Merkez Karakolu’nun da yer aldığı bina bir süre sonra yalnızca karakol oldu, Emniyet Müdürlüğü de İstiklal Caddesi üzerinde bulunan binada hizmet vermeye başladı. Gazi Bulvarı üzerindeki Emniyet Müdürlüğü binası bir süre Çocuk Şube olarak hizmet verdi, ardından da yıkıldı.


TÖREN BİRLİĞİ HAZIR
134. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türk Polisi tören için hazırlanıyor. Birlikler, kutlamaların başladığı talimatını bekliyor.


POLİSLER RESMİ GEÇİTTE
Denizli polisi, 1979 yılında düzenlenen 134. yıldönümü kutlamaları için resmi geçit yapıyor. Polisin kıyafetleri dikkat çekici.


MİNİKLERDEN GÖSTERİLER
Türk Polis Teşkilatı’nın 134. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde polis kıyafetli öğrenciler de kutlamalara katıldı. Öğrenciler, gerçekleştirdikleri gösteriler ile kutlamaları izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı