REKLAMI GEÇ

DENBİR İstanbul’daki Denizlilileri buluşturdu

22 Ocak 2014 Çarşamba

denizli-denbir-istanbul-daki-denizli-bulusma-h

Denizlililer Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı (DENBİR) tarafından İstanbul Florya’daki Evrensel Hatay Sofrası’nda düzenlenen buluşmaya İstanbul’daki Denizlililerin ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 200 katılımcı, buluşma mekanını tıklım tıklım doldurdu. 

ic-2

Geceye katılanlar arasından DENBİR Başkanı Hasan Yalınkaya, DENBİR Başkan Yardımcısı ve EGEBİR Başkanı Hüseyin Raşit Öz, DENBİR Başkan Yardımcısı İhsan Uysal, DENBİR Genel Sekreteri Mustafa Sarıtaş, DENBİR Mülki Başmüfettişi Ali Üçler, DENBİR Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Akça, Süleyman Hilmi Özalp ve Hasan Basri Özbakır, Buldanlılar Platformu Başkanı İşadamı Fehmi Erensoy, HSYK Üyesi Rasim Aytin ve Yönetmen Mustafa Nadir Öney de vardı.

_________________________________

haci-serif-don-hel

_________________________________

galeri-anons

Geceye katılanlar arasında Rahmetli Özay Gönlüm’ün okul arkadaşı Varol Öncel de vardı. Öncel, kavalıyla davetlilere mini bir şov yaptı.

ic-3

TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Makbule Kaya, şarkılarıyla davetlilere eşsiz dakikalar yaşattı. Kaya’nın şarkılarına mikrofon uzattığı davetliler de eşlik etti.

ic-1

Denizli Belediyesi konservatuvarı sanatçıları ile halk oyunları ekibi de Ege ve Denizli yöresinden türküler okudu, oyunlar oynadı. Davetliler, memleket havalarına eşlik ederek sıla hasreti giderdi.
Denizlililer, DENBİR’in organize ettiği buluşma sayesinde hasret giderdi, keyifli saatler geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı