REKLAMI GEÇ

15 Temmuz gazilerinin derdine derman oldu

15 Temmuz gazilerinin derdine derman oldu

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminde en çok kan dökülen yerlerden biri olan Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde gazi olan, ancak durumları netleşmediği için 4 ay boyunca mağdur duruma düşen gazilerin derdini AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu çözdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2017 Pazartesi, 15:26

AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, hainlerin kan döktüğü o karanlık gecede Türk Halkı’nın göğsünü siper ettiğini belirterek, “Geçmiş olsun ziyaretine gittiğimde gazilerimizin durumunu öğrendim. Bu kahramanlarımızın hiçbir mağduriyet yaşamaması için görevimi yaptım. Onlara tekrar geçmiş olsun diyor ve kahramanlıklarından ötürü Milletim ve kendi adıma şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

KAHRAMANKAZAN’DA 9 ŞEHİT, 92 GAZİMİZ VAR
15 Temmuz darbe kalkışmasında hainlerin önemli hedeflerinden biri olan Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde gazi olan vatandaşlardan Sinan Coşkun, mağduriyetlerini Ramazanoğlu’nun giderdiğini belirterek teşekkür etti.

Sinan Coşkun, “Bizler Kahramankazan 15 Temmuz gazileriyiz. Kahramankazan’da 9 şehit, 92 de gazimiz vardı. Gazilerimizden 76’sının hakları 20 gün içinde belli oldu ama ben ve benim gibi 16 gazi arkadaşımızın incelemesi uzun sürdü. Tedavi süresince 4 ay boyunca mağduriyet yaşadık. Durumu bizi ziyarete gelen bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu’na anlattık. İlgileneceğini söyledi. Aradan bir hafta geçmeden benimle birlikte 16 gazimizin hakları verildi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı