REKLAMI GEÇ

Abla ve enişte Kavaf için feragat mı etti?

Abla ve enişte Kavaf için feragat mı etti?

AK Parti’de Sema ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu’nun milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmaması “Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Selma Aliye Kavaf’a yeniden meclis yolu mu açılıyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2015 Pazar, 16:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın dost olmalarıyla dikkati çeken AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde yeniden aday olmadı.

Ramazanoğlu’nun adaylık başvurusunda bulunmaması “eşi için çekilmiş olabilir” şeklinde yorumlandı. Ancak, genel merkeze yakın olduğu bilinen Sema Ramazanoğlu’nun da aday adaylığı başvurusu yapmadığı ifade ediliyor.

Sema ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu’nun aday adaylığı başvurusu yapmaması, buna karşın Selma Aliye Kavaf’ın Denizli’den aday adaylığı başvurusunda bulunması parti içinde “eski bakana yeniden meclis yolunun açılacağı” şeklinde yorumlara neden oldu.

Kavaf, 2011 seçiminde milletvekili adayı gösterilmeyen tek kabine üyesi olmuş, bu da eniştesi Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu’nun Kahramanmaraş’tan aday olmasına bağlanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı