REKLAMI GEÇ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Denizli’de

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Denizli’de

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir dizi ziyaret için Denizli’ye geldi. Bakan Selçuk ziyaretlerine bugün sabah saatlerinden itibaren Denizli Valiliği’nden başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 09:21

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi ziyaret ve görüşmeler için Denizli’ye geldi. Bakan Selçuk Denizli’deki ziyaretlerine sabah saatlerinden itibaren Vali Hasan Karahan ile başlayacak ve ardından koordinasyon toplantısına katılacak.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un gün boyu sürecek ziyaretlerinin programı şu şekilde.

Sabah saat 09:00 ile 10:30 arasında Denizli Valiliği’ne gidecek ve Koordinasyon Toplantısı’na katılacak. Saat 10:30 ile 11:00 arasında Deni,zli Büyükşehir Belediye Balkanı Osman Zolan’ı ziyaret edecek olan Bakan Selçuk, saat 11:00 ile 13:00 arası Nihat Zeybekçi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki “İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşması” konulu toplantıya katılacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, saat 13:00 ile 14:00 arasında ise Bayramyeri’ndeki İl Gençlik Kolları Seçim çadırı ile esnafları ziyaret ettikten sonra Serinhisar ilçesine geçecek. Burada saat 14:30 ile 15:00 arasında Seçim Kurulu Merkezi’ni ziyaret edecek olan Bakan Selçuk daha sonra 15.00 – 16:00 saatleri arasında Acıpayam Kaymakamlığı Kriz Masası’nı ziyaret edecek. Bakan Selçuk’un Denizli’deki son durağı ise geçtiğimiz Çarşamba günü 5.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan Acıpayam’ın Oğuz, Apa, Karahöyük, Ucarı ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli’den ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı