REKLAMI GEÇ

AK Parti 15 yaşında

AK Parti 15 yaşında

AK Parti’nin kuruluşunun 15. yıldönümü kutlanıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yayınladıkları mesajlarla AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2016 Pazar, 10:30

Siyasiler yayınladıkları mesajlarda şu görüşlere yer verdi:

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ
“Memleketin bağrından çıkmış evlatları, 15 yıl önce millete hizmet için partimizi kurdu; aynı çatı altında buluştu. O gün bugündür de hak bildiği yoldan hiç ayrılmadı. Yaptıklarını görenler daha fazlasını istedi; bunun için de gereken desteği esirgemedi. Her derdiyle dertlenen, her işi için koşan, her sorununa çare arayan Ak kadroların hep yanında durdu. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, çalışanından emeklisine, işçisinden işverenine kadar toplumun her kesimini aynı hedef doğrultusunda buluşturan Ak Parti, halktan gördüğü desteği hizmete döndürdü. Geride kalan sürede Türkiye’de hep ilkelere imza attı. Başarıdan başarıya koşarken önce Hak’ka sonra halka güvendi! Önüne çıkarılan onca engele rağmen yılmadı, yıkılmadı! Bugün özellikle 15 Temmuz’daki büyük hainlikten sonra bile tüm kadrolarıyla dimdik ayakta ise, bunu yarının annesi eli kınalı genç kızların, vatan savunmasındaki Mehmetçik ile O’nu bekleyen anne babasının, ak sakallı dedeler ile hayatın yükünü yüzündeki izlerde taşıyan nineler ile torunlarının dualarına borçlu olduğunu çok iyi biliyor. Bunun hakkını vermek için de gecesini gündüzüne katıyor; elinden gelen gayreti gösteriyor. Ümmetin umudu haline gelen Türkiye’de milletin umudu AK Parti, ilk günkü heyecan ve aşkla, daha güçlü bir ülke için vargücüyle çalışıyor. Bu yolda ne beklemek ne de durmak gibi bir niyetimiz var. İşte bu inançla övünç kaynağı bir 15 yılı geride bıraktık; inşallah daha nice yıllara da hep birlikte ulaşacağız.”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN
“14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti her biri altın değerinde olan 15 yılı geride bıraktı. AK Parti kurulduğu andan itibaren 15 yıl boyunca adeta kilim dokurcasına büyük Türkiye’yi ilmek ilmek milletimizden aldığı güç, cesaret ve yetkiyle işledi. Şüphesiz bu ustalık ve maharet gerektiren bir süreçti. Bu süreçte birçok engel ve tuzakları ustamız hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın engin cesareti, vatan ve millet aşkıyla, milletimizle birlikte aştık. Bu süreçte sürekli engellemeler ve ağır ihanetlerle karşı karşıya kaldık. Bunların en büyüğünü ise 15 Temmuz’da yaşadık. Cuntanın karşısına dikilerek milletimiz bir kez daha tarihine, vatanına, bayrağına ve devletine ne kadar yürekten ve asil bir bağla bağlı olduğunu ortaya koydu. Milletimizin tanklara karşı duruşu mazide bıraktığımız 15 yılda gönüllere dokunabildiğimizin açık bir göstergesidir. Yaşanan bu süreçte milletimizin duruşu AK Parti’nin millet tarafından ne derece kabul ve teveccüh gördüğünü de ortaya koyuyor. AK Parti daha önce hiçbir siyasi harekete nasip olmamış bir kollama ve korumayı milletimizden görmüştür. Çünkü AK Parti bir Millet hareketidir. AK Parti’nin duruşu bu aziz milletin asil duruşudur. Bu kutlu yürüyüşe gönül veren emek veren tüm vatan, bayrak, devlet ve millet sevdalılarını yürekten selamlıyorum. Bu kutlu yürüyüşte hayatını kaybeden değerli kardeşlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu aziz millet bu topraklarda dimdik ayakta durduğu sürece AK Parti milletin sesi olmayı sürdürecektir. Türkiye’nin partisi olan AK Parti 15 yıllık şanlı mazisinde olduğu gibi yine milli iradeye altın çağlar yaşatma ve Türkiye’yi lider ülke yapma hedefinden sapmadan yoluna devam edecektir. Umudumuzun kaynağı Yüce Allah gücümüzün kaynağıysa milletimizin dualarıdır.”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“AK Parti’nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır. Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir. Milli irade dışı tüm müdahalelere rağmen milletin verdiği yetkiye ve millete hizmet etme onuruna sonuna kadar sahip çıkan AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş hedefi olan ‘Muasır medeniyetlere ulaşma’ ülküsünden asla vazgeçmeyecektir. Bu inanmış kadrolar, milletin de desteğiyle, Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir. Türkiye’nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünün Türkiye ve Türk milletine hayırlar getirmesini diliyorum.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
“Ak Parti Türkiye’ye umut olarak kurulan bir partidir. Ak Parti kurulurken hedefini Türkiye’yi muasır medeniyetlere ulaştırmak olarak belirlemişti. Ülkenin umudu olarak kurulan, sadece 15 ay sonra 2002 yılının Kasım ayında halkın tam desteğini alarak iktidara gelen Ak Parti, hizmetleri ile belirlenen ülküye giden yolda önemli adımlar attı. Türk halkı da beklediği seviyeye gelme umudunu icraatlarla yaşamış oldu. Ak Parti tüm kadrolarıyla hizmet destanı yazmış ve bu destan yazılmaya devam ediliyor. Ak Parti’nin ülkeyi hayali bile kurulamayan hizmetlerle kuşattı. Hem ülke yönetimi hem de yerel yönetimlerde AK Parti halk odaklı çalışmalara imza atıyor. Biz de Ak Pati’nin bu düşüncesini başında bulunduğumuz Pamukkale Belediyesi’nde de uyguluyoruz. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım başta olmak tüm yol arkadaşlarımızla Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Ak Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı