REKLAMI GEÇ

Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı’na Halil Ertuğrul atandı

Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı’na Halil Ertuğrul atandı

Kongreler öncesinde değişimin yaşandığı ilçelerden biri olan Çivril’de süreç tamamlandı. Bir süre önce göreve vekaleten getirilen Halil Ertuğrul, Çivril İlçe Başkanlığı’na asil olarak atandı. Ertuğrul’un yönetimi de belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2020 Pazar, 11:17

Girdiği kongre sürecini korona virüs salgını nedeniyle iptal etmek zorunda kalan AK Parti’de görevlendirmeler atamayla yapılmaya başlandı.

21 Aralık’ta mevcut yönetimi değişen ve Halil Ertuğrul vekaleten ilçe başkanı olarak atanan Çivril’de, 22 Mart’ta yapılması planlanan ilçe kongresi pandemi nedeniyle iptal edilmişti.

Bu gelişmenin ardından belirsizliğe giren süreci AK Parti Genel Merkezi sonlandırdı. Göreve vekaleten getirilen Halil Ertuğrul asil olarak ilçe başkanı atandı, 29 kişilik yönetim kurulu da belirlendi.

Atamanın gerçekleşmesinin ardından değerlendirme yapan İl Başkanı Necip Filiz, “Yeni dönemde görevine başlayan Çivril İlçe Başkanımız Halil Ertuğrul ve yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

İlçe başkanı olarak atanmasını sosyal medyadan duyuran Halil Ertuğrul, “Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı 7. Dönem Yönetim Kurulumuz belirlenmiştir. İlçemiz, teşkilatımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Ülkemizin ve ilçemizin en muvaffak, refah, aydınlık geleceği için Çivrilli hemşerilerimiz ile en güzel yarınları inşa etmede omuz omuza olmaktan onur duyarız” dedi.

Yorumlar

Ali evran   -  Bağlantı 25 Mayıs 2020, 11:50

Daha önce akpye oy vermeyen kişileri yapmaları be güzel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı