REKLAMI GEÇ

AK Parti Delegelerini Seçiyor

AK Parti Delegelerini Seçiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kongre sürece başladı. Partililer kongre takvimine göre mahalle delege seçimleri için sandık başına gidip oy kullanıyor. Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, seçimlerin bir düğün havasında sürdüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2019 Cumartesi, 17:02

Kongre sürecine giren Ak Parti’de mahalle delege seçimleri için üyeler sandık başına gitmeye başladı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, ilçede başlayan delege seçimlerini değerlendirdi. Seçimlerin bir düğün havasında sürdüğünü dile getiren Başkan Başer, katılımın kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

SEÇİME YOĞUN İLGİ
400 asil ve 200 yedek delegenin seçileceği Merkezefendi’de kongre takvim sürecinin olumlu ilerlediğini dile getiren Başkan Ekrem Başer, “ Partimizin 7. Olağan kongresi ile ilgili kongre süreci devam ediyor. Bugün de muhteşem bir katılımla, üyelerimizin teveccühü ile delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Olağan kongre sürecimizde Merkezefendi mizin 3. Kongresi hayırlara vesile olsun. Bundan sonra da Partimiz Allah’ın izniyle çok daha yoğun, çok daha güzel çalışmaların altına imza atacak. Kongre sürecimizin düğün havasında olacağı bugün üyelerimizin heyecanıyla ortaya çıkıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı