REKLAMI GEÇ

Örki’den ‘hodri meydan’

Örki’den ‘hodri meydan’

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti’nin üye sayısının 30 binlerden 90’binlere çıkarılmasını eleştiren siyasi parti il başkanlarına ‘hodri meydan’ dedi. Örki, hedeflerinin Denizli’deki seçmen sayısının yüzde 70’ini üye yapmak olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2013 Cumartesi, 13:34

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, parti binasında düzenlediği basın toplantısında iki yıllık çalışmalarını değerlendirdi. 16 Şubat 2011 tarihinde, Milletvekili Bilal Uçar’dan devraldığını ve Haziran 2012’de de seçilerek il başkanlığı koltuğunu oturduğu söyleyen Avni Örki, iki yıllık süre içerisinde parti içerisinde başarılı çalışmalar sergilediklerini vurguladı.

Avni Örki, “İki yıl önce devraldığımda üye sayımız 30 bin idi. Bugün bu sayı 90 binlere ulaştı. Hedefimiz, Denizli’deki seçmen sayısının yüzde 70’ini yani 170 bin seçmeni üye yapmaktır” diyerek hedefini de ortaya koydu. AK Parti’ni üye sayısının sık sık gündeme gelmesi ve eleştirilmesi ile ilgili soruları da cevaplandıran Örki, “Üye sayımızı ve çalışmalarımızı hazmedemeyenler var. Ben onlara hodri meydan diyorum. Başta CHP olmak üzere tüm partiler üyelerini üst üste koysunlar gelsinler. Yaklaşık 100 kişiden oluşan ekibimiz her Allahın günü mahalle mahalle dolaşıp üye çalışmalarını yürütüyor. Diğer partiler de yapsınlar. Onlara biz mi akıl vereceğiz” diye konuştu.

“6 OKU BİRBİRLERİNE SAPLAMAKLA MEŞGULLER”
Ak Parti Denizli İl Başkanı Örki, konuşmasında CHP’ye gönderme de yaparak, “İki yıllık görev süremde beni çok üzen olaylar da oldu. Bir milli bayramda Atatürk Anıtı’na Çelenk gönderemediğim ve çocuğumun hasta olması nedeniyle katılamadığım için eleştirildim. Atatürk düşmanı ilan edildik. Bugün CHP’ye Atatürk’ten yalnızca CHP adı miras kalmıştır. Atatürk’ün ilke ve İnkılaplarını temsil eden 6 Oku’un her biri ayrı yönlere bakıyor. Birileri bu altı oku birlirlerine saplamakla meşguller. Böyle Atatürkçülük olmaz. Atatürk millete mal olmuş bir isimdir. Kimsenin tekelinde değildir. Bugün bizim yaptığımız işler gerçek Atatürkçülüktür. Kimse sahiplenmesin” diyerek ana muhalefet partisi CHP’ye yüklendi.

“HAYATIMIN EN MUTLU ANLARINI YAŞIYORUM”
Toplantıda, kendi hedefleri hakkında da bilgi veren Örki, “Ben, parti içerisinde her türlü hizmeti yaptım. Yeri geldi miting alanlarını temizledim. Bugün de il başkanıyım. Ve il başkanılğı yaptığım iki yıl benim en mutlu olduğum dönemdir. Başka hayallerin peşinden koşmaya gerek yok. O nedenle şu anda belediye başkanlığı ve milletvekilliği gibi hayallerim yok” dedi.

“İL TEŞKİLATI YENİDEN YAPILANACAK”
Denizli’nin büyükşehir olması ve iki ilçeye bölünmesi, siyasi partilerin de yeniden yapılanması ihtiyacını da gündeme getirdi. Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatı için çalışmaların başladığını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, “Önce atama ile Merkezefendi ve Pamukkale İlçe teşkilatları oluşturulacak. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Yorumlar

Metin Sarı yoruk   -  Bağlantı 18 Şubat 2013, 09:01

sayın başkan eğer siyasetin bu kadarsa vay partinin haline oyvermeyecek insanı üye yapsan bir şey olmaz… yaşasın gönüllü ve karşılıksız hizmet erleri…!

ahura mazda   -  Bağlantı 16 Şubat 2013, 17:20

Hodri meydan sayın Başkan yunan açımı yapılıp karasularını 12 mile çıkarılmasına sizin dönemde izin verilip 16 adamıza yunan bayrağı çekildiğini ve İmralı açılımı ile yeni anayasada Kürdistana önce özerlik ve sonra bağımsızlık verileceği AB uyum yasalarınca size üye olanların haberi varmı.Hodri meydan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı