REKLAMI GEÇ

Bizleri gururlandırdı

Bizleri gururlandırdı

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki 30 Eylül pazar günü yapılan 4. Büyük Olağan Kongre ile ilgili basın açıklaması yayınladı. Örki yayınladığı basın açıklamasında, kongrenin çoşkulu bir şekilde gerçekleştiğini belirtirken, Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek “Bizleri gururlandırdı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2012 Pazartesi, 17:01

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, basın açıklamasında, 4. Büyük Olağan Kongrenin çok büyük coşku içerisinde, yaklaşık 30 bin partilinin katılımı ile gerçekleştigini belirtti. Olağan kongrede yurtiçinden olduğu kadar, yurtdışından da çok büyük ilgi gösterildiğine dikkat çeken Örki “Çok sayıda yabancı katılımcılar kongrede misafirimiz olmuşlardır. Yine dünyanın büyük haber ajansları da kongremize ciddi yer vermiş ve dakika dakika kongremizi takip etmişlerdir.Büyük kongremizin yapılacağı salon yaklaşık 3 saat öncesinde dolmuş ve kapılar kapatılmıştır. Yaklaşık 20 bin kişide salon dışına konulan dev ekranlarda kongremizi takip etmişlerdir” dedi.

4. Büyük Olağan Kongre ile Başbakan Erdoğan’ın MKYK listesinde yer alan Zeybekci’yi tebrik eden Örki “Sayın Nihat Zeybekçi’ nin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş olması, Sayın Vekilimizin ismi MKYK yönetiminde olması bizleri gururlandırmış, onurlandırmış ve sevindirmiştir. Sayın Nihat Zeybekçi hem Belediye Başkanımız olduğu dönemde, hem Milletvekili olarak görev yaptığı bu dönemde hepimizin gururu olmuştur. Kendisinin sahip olduğu üstün siyasi zeka ve vizyon bundan sonra Denizlimiz ile birlikte tüm ülkemizin daha da çok gelişmesine ve büyümesine önemli katkılar yapacaktır. Denizli AK Parti Teşkilatı olarak bizler de onunla hep gurur duyacağız ve sonsuz destek vereceğiz” dedi.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 1 Ekim 2012, 17:22

barzaniye şakşak yaparak kutladınız gününüzü yazıklar olsun size.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı