REKLAMI GEÇ

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Bizim sicil amirimiz aziz milletimizdir”

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Bizim sicil amirimiz aziz milletimizdir”

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirme yaptı. Başkan Güngör, “Bizim sicil amirimiz aziz milletimizdir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2023 Cumartesi, 11:52

Belediyecilik alanında ustalarının 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet eden ve destan yazan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Başkan Güngör, Türkiye genelinde en fazla üyeye sahip olan ve Denizli’de de en fazla üyesi olan Ak Parti’nin, 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren milletin desteğiyle 21 yıl boyunca birçok başarı elde ettiğini ifade etti.

Başkan Güngör, “21 yıl içerisinde de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarılara imza atmış ve teşkilatla birlikte de birçok seçimi hep birinci tamamlamıştır” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşılırken çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Güngör, “Kızılcahamam kampında yapılan istişarelerin Türkiye siyaseti ve dünya siyaseti üzerine verimli geçti. İl başkanları, genel başkan yardımcıları ve il koordinatörleriyle bir araya gelerek teşkilatın gelecekteki planlarını ve stratejilerini değerlendik. Denizli’mizdeki yerel seçimlerle de alakalı ilk önce Cumhur ittifakımızın genel başkanları düzeyinde en üst noktada konular konuşulur, netleştirilir. Daha sonra da il başkanları düzeyinde bize konu geldiğinde bizde konuşacağımız, istişare edeceğimiz Cumhur İttifakı ortaklarımız ile görüşür ve noktayı koyarız. Ondan sonra da “Bismillah” diyerek yolumuza devam ederiz” dedi.

DENİZLİ’DE HEDEF 20’DE 20
Başkan Güngör, Türkiye genelinde Cumhur İttifakı’nın 1041 belediyeden oluştuğunu, bu rakamın Türkiye’nin %64’üne tekabül ettiğini belirtti. Denizli’de ise 20 belediyeden 15’inin Cumhur İttifakı’na ait olduğunu dile getiren Başkan Güngör, hedeflerinin Cumhur ittifakı olarak 2024 yerel seçimlerinde Denizli’de 20’de 20 olduğunu vurguladı, “Sicil amirimiz aziz milletimizdir” dedi.

ADAY ADAYLIKLARI MÜRACATI ÖNÜMÜZDEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK
Aday adaylıkları başvuru sürecinin önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar devam edeceğini ifade eden Güngör, daha sonra online olarak 1800 kişinin katılımıyla temayül yoklamasının gerçekleşeceğini vurguladı.

Başkan Güngör, “Aday adaylarımızın da yoğun bir müracaatları söz konusu olduğunu belirtmek isterim. Onların da heyecanı ve kendi ilçelerine hizmetkâr olma düşünceleri bizlerin de teşkilat olarak motivasyonumuzu arttırmaktadır. İnşallah bu dönemde biraz daha erken sonuçlanıp sahada da adaylarımızın kendisini tanıtma ve ilçelerinde çalışmalarına başlaması için teşkilatla da birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı