REKLAMI GEÇ

AK Parti adayları tanıtıldı

AK Parti adayları tanıtıldı

AK Parti Denizli İlçe Belediye Başkan adayları, Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlenen törenle tanıtıldı. İl ve ilçe teşkilatından partililerin katıldığı törende adaylar tek tek sahneye çağrılarak özgeçmişleri okundu.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2014 Pazar, 18:30

AK Parti İl Teşkilatı, Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlediği törende ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, belediye ve il genel meclis üyeleri il ve ilçe teşkilat başkanları, belediye başkan adayları ile ilçelerden gelen çok sayıda partili katıldı.
denizli-ak-parti-aday-tanitim-toreni-ic

BAKANDAN ADAYLARA ÜÇ ÖĞÜT
Partisi’nin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında partililere üç öğüt veren Bakan Nihat Zeybekci, “Ben gittiğim her yerde bunu söylerim. Sizlerinde bunu anlatmasını isterim. Münafıklığın üç alameti vardır. 1.si söz verir yerine getirmez. 2.si söz söyler ama yalan söyler, 3.sü ise emaneti ihanet eder” diyerek adayları uyardı.

“İZİNDEN DÖNEMEDİLER”
Bakan Zeybekci, konuşmasında CHP’lileri de eleştirerek, “Bir ilçede, adaylardan birisi şunu yazmış ‘hizmet için geliyoruz” günaydın biz 12 yıldan beri bu ülkeye Denizli’ye hizmet ediyoruz. Geç kaldınız. Birde ‘Atam İzindeyiz’ diyeler ve hala izinden dönemeyenler var.  İzinden dönün de artık bu ülkeye birlikte hizmet edelim. İzmir’de gecekondulara Atatürk büstleri yapıyorlar. Bizse bağırsak deresine 700 bin metrekarelik parka Atatürk’ün büstünü koyacağız” diye konuştu.
Zeybekci konuşmasını şöyle devam etti: “Bu millet tarihi boyunca asla diz çökmedi, teslim olmadı. Şimdi yine bize tuzaklar kuruyorlar. Tuzaklar her seferinde boyunlarına dolanıyor. Yine öyle olacak. Gezi olaylarıyla Türkiye’nin önü kesilmeye çalışıldı. Her kim yetim hakkına el uzattı ise sonuna kadar gidilsin. Ne kadar isterlerse istesinler bu ülkede kriz çıkmayacak. İC-1Bu ülkeye kefen biçenlere, çukur kazanlara söylüyorum. Köpekler istedi diye atlar ölmez. Çok beklerler daha. O sözlerimi tekrarlıyorum. Atlar ölmeyecek. Biz, Gazi Mustafa Kemal’in hedefi olan bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin en üst noktasına nasıl çıkartmanın hesaplarını yapıyoruz.”

“TAVAS ZEYBEĞİ OYNAYACAĞIZ”
Zeybekci, 30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde edip, Denizli Çınar Meydanı’nda 3-5 bin kişi Tavas Zeybeği oynayıp, rekor kıracaklarını iddia etti.
Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ise konuşmasında, 10 yıldan beri Denizli’de yapılan belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Zolan, Denizli’de ne varsa aynı hizmetlerin ilçelerde de yapılacağını vurgulayarak, “30 Mart akşamı daha coşkulu kutlamaya hazır olun” dedi.
anons

ADAYLAR TANITILDI
Konuşmaların ardından, 19 ilçe belediye başkan adayı tek tek sahneye çağrılarak özgeçmişleri okundu. Adayları, sahnede Bakan Bakan Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar , Nurcan Dulbudak ile Belediye Başkanı Osman Zolan karşıladı.

Yorumlar

İrfan TOPTAŞ   -  Bağlantı 3 Şubat 2014, 09:49

Sayın Bakanımız “ben gittiğim her yerde bunu söylerim. Sizlerinde bunu anlatmasını isterim. Münafıklığın üç alameti vardır. 1.si Söz verir yerine getirmez. 2.si söz söyler ama yalan söyler. 3.sü ise emanete ihanet eder” diyerek adayları uyarmış. Ayakta alkışlıyorum. İnşallah adaylarda bu sözlerin anlamını bilir ve uygular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı