REKLAMI GEÇ

Dalbudak: “Aday adaylığını düşünmüyorum”

Dalbudak: “Aday adaylığını düşünmüyorum”

AK Parti kulislerinde Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşulan eski milletvekili, Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, iddialara bir cümle ile yanıt verdi: “Başvurmadım, düşünmüyorum”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 16:13

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi kulislerde konuşulan isimler de artmaya başladı. AK Parti kulisleri ise özellikle merkezdeki iki ilçeyle yoğunlaşıyor. Sürekli yeni isimler aday adayı olacağı yönündeki iddialarla kulislere düşüyor.

AK Parti’den Mehmet Teke’nin Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapmasının ardından kulislerde bu kez de Nurcan Dalbudak’ın ismi konuşulmaya başlandı.

Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığını düşündüğü ve başvuruya hazırlandığı konuşulan eski milletvekili, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, kulislerdeki iddialara bir cümle ile yanıt verdi.

Denizlihaber.com’a konuşan ve “Başvurmadım, başvurmayı da düşünmüyorum” diyen Nurcan Dalbudak, “Sağ olsunlar beni bu göreve yakıştırmışlar. Ama ben aday adayı olmayı düşünmüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı