REKLAMI GEÇ

63 aylık oğlunu ilkokula, diğer oğlunu İmam Hatip’e gönderdi

63 aylık oğlunu ilkokula, diğer oğlunu İmam Hatip’e gönderdi

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 5. sınıfa gidecek olan oğlu Ertuğrul’u Pazartesi günü Başbakan’ın açacağı Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Okulu’na kaydettirdi. Zeybekci, en küçük çocuğu 63 aylık Efe’yi de 4+4+4 eğitim sistemine örnek gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2012 Perşembe, 13:21

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2012-2013 eğitim yılının açılışı için Denizli’ye gelecek olması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 4+4+4 eğitim sistemine gösterilen tepkilere karşı kendi oğlunu örnek gösterdi.

63 AYLIK OĞLU EFE’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ
Eğitim-öğretim yaşının 66 aya inmesini eleştirenlere karşı en küçük çocuğu Efe’nin henüz 63 aylık olduğunu ve bu yıl okula başladığını söylen Zeybekci, Efe’nin okula başlamasıyla ilgili hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını kaydetti.

OĞLU ERTUĞRUL’U İMAM HATİPE YAZDIRDI
Zeybekci İmam Hatip Okulu öğrencilerinin son 15 yıldır haklarının yendiğini savunarak yeni sistemle artık onların da eşit statüde olduklarını söyledi. Zeybekci, bu yıl 5. sınıfa gidecek olan bir diğer oğlu Ertuğrul’u Başbakan Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Cedida Abalıoğlu İmam Hatip Okulu’na kaydettirdiklerini söyledi.

AİLE VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ
“Sayın Başbakan’ın yeni eğitim öğretim yılını Denizli’de açması bizim için sevinç kaynağı. 15 yıl boyunca hakları yenilen imam hatiplerden açılış yapılması ayrıca önemli. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye bu okula 5 milyon lira kaynak aktardı. Bir o kadar da aile aktardı. Belediyemiz okula 1 adet sentetik çim saha ve kapalı spor salonu da yapacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı