REKLAMI GEÇ

Kimsesiz çocukları unutmadı

Kimsesiz çocukları unutmadı

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukları ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2013 Çarşamba, 17:09

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası’nda kalan kimsesiz çocukları unutmadı.

Çocuk Yuvası’nda her yaş grubu çocuklarla sohbet eden Milletvekili Dalbudak, çocukların eğlencelerine de katıldı. Çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan Milletvekili Dalbudak, miniklerden gelen isteklerini de tek tek not ederek bir sonraki ziyareti için planını yapmaya başladı.

Tüm çocukların bayramını kutlayan Milletvekili Nurcan Dalbudak,‘23 Nisan bayramı nedeniyle çocuklarımızın düzenlediği birçok etkinliğe katıldım. Son olarak Çocuk Yuvası’ndaki miniklerle birlikte olmak istedim. Çocuklarımız, benim için her değerin üzerindedir. Sizlerden çok çalışmanızı istiyorum. Ancak sizler çok çalışır başarılı olursanız, bizler geleceğimizin emin ellerde olduğunu düşünebiliriz” dedi.

Çocuklara en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın da büyüklerin görevi olduğunu vurgulayan Dalbudak, “ Biz büyüklerin görevi de sizlerin en iyi şekilde geleceğe hazırlanmanız için alt yapıyı oluşturmaktır. Şükürler olsun ki bizim çocuklarımızın gelişmiş ülkelerde eğitim gören çocuklardan geri kalır yanı yoktur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı