REKLAMI GEÇ

Tin: Tarihin çöplüğüne gömülecekler

Tin: Tarihin çöplüğüne gömülecekler

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin büyümesini istemeyenlerin, güçlenen bir Türkiye gördükçe kıskandıklarını ve engellemek için her yola başvurduklarını söyledi. Tin, “Terör örgütlerini yaşatanlar, hain saldırıların önünü açanlar ve terör eylemleriyle bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler, tarihin çöplüğüne gömülecekler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 13:38

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Denizli İl Başkanlığının düzenlediği Ocak ayı daraltılmış İl danışma toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Türkiye’yi kıskananlar çok fazla olduğunu öne süren Tin, “Büyümemizi ve güçlü olmamızı istemiyorlar. Her yerden ve her şekilde saldırıyorlar. Hainleri de destekçilerini de hangi el tarafından organize edildiklerini de çok iyi biliyoruz. Türkiye bugünlere kolay gelmedi. İç ve Dış tehditlere karşı birlikte karşı koymaya devam edeceğiz. Anadolu toprakları bin yıldır çetin bir mücadelenin içinde. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar vatanımızı bölemeyecekler, kardeşliğimizi bozamayacaklar ve terör eylemleriyle bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler tarihin çöplüğüne gömülecekler” dedi.

ANADOLU TOPRAKLARINDA ÖMER HALİSDEMİR’LER BİTMEZ
Tarih boyu her dönem hainlerin olduğunu ve onlara da hak ettikleri dilden cevap veren kahraman yiğitlerinde olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Anadolu topraklarımız kahramanlıklarla dolu bir tarihi barındırıyor. Bizde Ömer Halisdemir’ler bitmez. Çünkü bu topraklarda demir yumruklu imanlı nesiller var. Memleketini son nefesine kadar savunacak nice korkusuz kahramanlarımız var. Ülkemize ihanet konusunda yarışan FETÖ ve diğer terör şebekeleri kahpece saldırılar düzenleyerek bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Oysa Çanakkale’de, İstiklal harbinde ve 15 Temmuz’da bu millet cesaretini, mertliğini ve vatanperverliğini çok net ortaya koydu” dedi.

VESAYET ODAKLARI TARİH ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLECEK
Anayasa değişikliğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tin, “Türkiye’de yerli ve milli bir yönetim sistemini hayata geçirmek için bir süreç başlattık. Partili Cumhurbaşkanlığı modelini de içinde barındıran yeni sistem ile artık vesayet odakları tarih çöplüğüne gömülmüş olacak. Millet iradesinin egemen olduğu bir anayasayı ülkemizin bekası için oluşturmak zorundayız. Her yerden saldırı halindeyken anayasa değişikliğinin zamanı olmadığını söyleyenler bilsinler ki, Gazi Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş savaşı devam ederken, düşmana karşı savaşırken, meclisi topladı, kanunlar çıkardı, kararlar aldı ve ardından Cumhuriyeti kurdu. O günden bugüne hiçbir fark yok. Bugün o tarihte yaşanan mücadelenin farklı bir versiyonuyla karşı karşıyayız. Bugün yeni bir istiklal mücadelesi veriyoruz. Artık sorun yumaklarıyla boğuşan bir ülke olmaktan Türkiye’yi kurtarmanın vakti gelmiştir. Dikta rejim sisteminin önünü tamamen kapatıyoruz ve koalisyonlar dönemini de elimizin tersiyle itiyoruz. Kanunları yapma yetkisi yine Meclisimizde olacak. Gençlerimizin seçilme yaşını 18’e indirilerek siyasete katılımını kolaylaştırıyoruz. Darbe anayasasından kurtularak, kalıcı istikrarı ve güveni Anayasa’daki bu değişiklikle getirmiş olacağız. Yeni yönetim sistemi Yeni Türkiye olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı