REKLAMI GEÇ

AK Parti Denizli Milletvekili Yıldız, Urla’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Denizli Milletvekili Yıldız, Urla’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, “Şehir Buluşmaları” kapsamında İzmir’in Urla ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Yıldız, yerel yönetimlerle ilgili sıkıntılar olduğunu, İzmir’in 100 yıl vizyonu çerçevesinde hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2022 Cumartesi, 10:07

AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, partinin ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile partililer eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren Yıldız, yaptığı açıklamada, Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem için “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Şehir Buluşmaları programı kapsamında bir grup milletvekili ile İzmir’in çeşitli ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, “Bu çalışmamız kapsamında ben de Urla’da görevlendirildim. İlçe Başkanımızla hemen hemen tüm kesimlerle sohbet etme imkanımız oldu. Urla’yı çok iyi bulduk. Gerek yerleşim olarak gerek halk memnuniyeti olarak gayet iyi bulduk. Bazı beklentiler, şikayetler var. Onları da dinledik. Kamu yararı olduğu sürece onlarla da ilgileneceğiz” diye konuştu.

Yıldız, yerel yönetimlerle ilgili sıkıntılar olduğunu, İzmir’in 100 yıl vizyonu çerçevesinde hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

Ordulular Derneği, Urla Ziraat Odası, Tarihi Arasta ve Malgaca Pazarı esnafını ziyaret eden Yıldız ve beraberindekiler, Türk Kızılay Urla Şubesi’ni ziyaretinde gönüllülerin Kızılay Haftası’nı kutladı. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı