REKLAMI GEÇ

“Her işin başı sağlık”

“Her işin başı sağlık”

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Tıp Bayramı nedeniyle açıklama yayınladı. Yüksel; “Ülkemizde sağlık alanında yapılan Reformlar, Sağlık çalışanlarının özverisiyle güç kazanmıştır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2013 Perşembe, 11:48

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Yüksel yayınladığı mesajında, “Ülkemizde ilk tıp okulu 14 Mart 1827 tarihinde açılmıştır. İlk kez 1919 yılında bir avuç tıp öğrencisi tarafından kutlanmaya başlanan tıp bayramını bugün hep birlikte kutlamanın mutluluğu ve heyecanını taşıyoruz” dedi.

“ Birçok imkânsızlıklar içinde kendisini yetiştiren ve zor günlerde mesleğini icra etmenin gayretiyle çalışan hekimlerin, Cumhuriyetin kuruluşunda, milletin var olma mücadelesinin verildiği dönemde ülkemiz insanına büyük güç ve destek olmuştur” diyen Yüksel, açıklamasını şöyle devam etti:

“Öyle ki halkımızın sağlık alanındaki memnuniyet seviyesi hızla artmıştır. Sağlık alanında millete dönük yapılan bu çalışmaların yanı sıra sağlık çalışanlarının özlük haklarına dönük de bir takım çalışmalar ortaya konmuştur. Elbette bu yapılan çalışmalar yeterli gelmeyebilir. Fakat sağlık çalışanlarına yönelik atılan adımların bunlarla sınırlı kalmayacağı, ortak akılla doğruların bulunarak, sağlık çalışanlarımızın yaşam koşullarının daha iyi seviyeye taşınması için gayretimiz devam etmektedir. Artık sağlık çalışanları, savaş dönemleri dikkate alınarak dizayn edilmiş hastane binaları yerine, modern, fiziki koşullara sahip hastanelerde ileri teknolojik cihazlarla milletimize hizmet vermektedir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı