REKLAMI GEÇ

“Sarayköy’ün sorunlarını biliyorum”

“Sarayköy’ün sorunlarını biliyorum”

Ak Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı, Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci’ye ziyaret. Zeybekci, Sarayköy’ün sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çalıştıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2013 Pazartesi, 11:06

Ak Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti Zeybekci, Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Özbaş’dan Sarayköy’deki faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.
Parti İl Binası’nda Sarayköy İlçe teşkilatıyla buluşan Zeybekci, Ak Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nın dinamik bir yapıya sahip olduğunu ve bu ekibin Sarayköy’de güzel işlere imza atacağını dile getirdi. Zeybekci, teşkilatın milletvekilinden il başkanına, ilçe başkanından mahalle başkanlarına kadar bir bütün olduğunu ve bu bilinçle her sorunun çözümünde birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Zeybekci ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, TBMM’nin çalışmaları ve Büyükşehir Yasası hakkında Sarayköy ilçe teşkilatını bilgilendirdi Zeybekci, Sarayköy’ün sorunlarını bildiklerini ve çözümleri için çalıştıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı