REKLAMI GEÇ

AK Partili Yılmaz’dan miting gibi aday adaylık açıklaması

AK Partili Yılmaz’dan miting gibi aday adaylık açıklaması

Ak Parti Denizli İl Binasında düzenlediği basın toplantısında Pamukkale Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Av. Mehmet Ali Yılmaz’ı binlerce partili karşıladı. Yılmaz, aday adaylığını miting havasında açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2013 Pazar, 18:09

Av. Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti binasında düzenlediği basın toplantısında Pamukkale aday adaylığını açıkladı. Parti binası önünde binlerce partili tarafından ‘Başkan Yılmaz’ sloganları ile karşılanan Yılmaz, toplantı öncesi AK Parti İl Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Yılmaz ve beraberindeki kalabalık, toplantı salonuna geçti.

“PAMUKKALE’DE MİLLET KAZANACAK”
AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin ardından konuşma yapan Yılmaz, “herkes açıkça bilsin ki, bu seçimi Pamukkale’de millet kazanacak. Bu seçimi Pamukkale’de millet kazanacak. Tüm aday adaylarımıza en içten duygularımla başarılar diliyorum. Siyaseti asla bir yarış olarak algılamadığımızın bilinmesini istiyorum. Bizim için tek gerçek millete hizmettir, halka hizmettir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyorum” dedi.
İC

“DEĞİŞİM VE GELİŞİM ŞART”
Pamukkale’de geleneksel gelişimi vaat ettiğini söyleyen Yılmaz “ Milli ve manevi değerleri koruyarak, temel hassasiyetlerden vazgeçmeden, değişim ve gelişim diyoruz. Yaya düzgün ok lazımdır. Düz olmayan ok hedefe gidemez. Hedefimiz bu yolda milletimizle birlikte hedefe gitmektir. Hedefimin adı Pamukkale’ye hizmet etmektir diyorum. Biz biliyoruz ki AK Parti Denizli Teşkilatımız ve AK Parti Genel Merkezimiz ne derse bizim için karar odur. Biz yine biliyoruz ki milletimiz ne derse teşkilatımızın da, sözü de, duruşu da kararı da odur. Ben ülkemde ileri demokrasi için siyasetteyim. Çünkü demokrasi siyasetin ana unsuru, insan onuruna sahip çıkmanızın adıdır” şeklinde konuştu.

“TURİZMİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
“Belediyecilikte ilçe halkımız, yönetim ve karar sürecinin esasıdır, temel taşıdır. Diyen Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Pamukkale Havzası’nda tarım ve hayvancılığın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları biz çözeceğiz, Pamukkale’de turizmi biz ayağa kaldıracağız. Kent gençliği ve kırsal kesim gençliği arasında güçlü bir köprü inşa edeceğiz. Denizli Barosu’na mensup bir hukukçu olmaktan da, köylü ve çiftçi bir ailenin çocuğu olmaktan da onur duyuyorum. Bizim inandığımız iki güç var. Biri cenabı-ı hak, diğeri ise Pamukkale’de halk diyorum. Ben kendimi sizleri, cenabı hakka emanet ediyorum. Bizim davamız var; adı Pamukkale”

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE 5 ADAY ADAYI  VAR
Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz’dan önce kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 2014 yılında yapılacak olan seçimin Türkiye ve dünya için bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, “önümüzdeki süreçte aday adaylıkları açıklanacak. Bu aday adaylarımızın halka hizmet etme süreci olacak. Şimdilik Pamukkale için 5 aday var. Bu 5 adaydan biri aday olarak kalacak. Bu süreçte hiç kimseyi küstürmeden hareket etmemiz lazım. Arkadaşlarımıza çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASINA KİMLER KATILDI 
Mehmet Ali Yılmaz’ın Pamukkale Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı toplantıya, AK Parti Denizli Belediye Meclis Üyelerinden Veysel Gühan ve Selma Erkan, Akköy İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Arslan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki,Belde belediye başkanları, köy muhtarları, Reyhani İlim Kültür Derneği Başkanı Erdal Göktaş, Tamirciler Odası Başkanı Süleyman Akşit, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Gökpınar Sulama Birliği Başkanı Kemal Yılmaz, Pamukkale Sulama Birliği Başkanı Ahmet Ekincier, Vanlılar Derneği başkanı Taner İzgi, Denizli Kooperatifler Birliği Başkanı Nazmi Çolak ile çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 28 Ekim 2013, 18:30

M.Ali Yilmaz; Pamukkale havzasinin cocugu, bolgenin bütün sorunlarına hakim ve cozebilecek beceride.. yeni bir belediyeyi kuracak dinamikte ve genç.. dürüst ve zeki gençlerin siyasette yer edinme zamanı.. fırsat verilmeli.. gereğini fazlasıyla yapacaktır..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı