REKLAMI GEÇ

Zeybekci bıyık bıraktı

Zeybekci bıyık bıraktı

Denizli Belediye Başkanı seçildiği 2004 ile birlikte siyaset sahnesine atılan Nihat Zeybekci, geçen 8 yıllık siyasi yaşamında ilk kez imaj değişikliğine gitti. Zeybekci, partisinin Genel Başkanı Erdoğan’a çok benzer ölçüde bıyık bıraktı. Değişikliği soran gazetecilere, “Ramazan için” yanıtını verdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2012 Perşembe, 13:59

Denizli siyasetinin en fonemen isimlerinden biri. Her yaptığı, konuştuğu olay. Kentin siyasi soluğuna getirdikleri tartışma konusu. Beğeneni kadar karşı duranı da çok. Denizli siyasetinin popüler ismi Zeybekci’nin bu nedenle neredeyse her adımı haber.

Zeybekci, haftalar sonra ilk kez Vali Demir’in daveti üzerine, Tripolis kazılarına yönelik inceleme gezisinde medya karşısına çıktı. Ama yeni imajıyla… Zeybekci, 2004’te başladığı aktif siyasi yaşamında ilk kez bıyık bıraktı.

Gazeteciler, bıyıkların ne anlama geldiğini sorarken, Zeybekci, Ramazan ayı boyunca bırakacağını, sonra tekrar keseceğini belirtti. Zeybekci’nin yeni imajı kadar bıyıklarının partisinin genel başkanı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bıyıklarına benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Yorumlar

serdar özkan   -  Bağlantı 18 Ağustos 2012, 15:22

Hiç yakışmamış..

mehmet atıl   -  Bağlantı 20 Temmuz 2012, 11:31

ŞAH dı,ŞAHBAZ oldu.

Ayhan   -  Bağlantı 19 Temmuz 2012, 21:14

ah biyigina yesinler senin, cokmu sevdin Tayyip liderine, zaten insanlar tutmus oldugu Parti liderini Allahtan daha cok sever oldular, cünkü dogrulardan saptilar hersey ortada

çağlar duran   -  Bağlantı 19 Temmuz 2012, 19:49

çok önemli bir haber sanki …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı